Vásárlás kézműves sörrel a kezedben, fotelből, akciós áron

Néhány barátommal, Ágival, Lacival és Annával rendszeresen összejárunk sörözni, és bár fiatalabb koromban azt gondoltam, hogy a bor az igazi ínyencek nedűje, mostanra a két italt már egyenrangúnak tartom. Ha igazán jó söröket választunk ki, akkor ugyanolyan ízorgiában lehet részünk, mint egy színvonalas borkóstoláson vagy egy jó kis koktélozáson. Ági egyébként a koktéloknak is nagy mestere volt, szóval alkalmanként az is előfordult, hogy sörözés helyett hozzá mentünk el egy vacsorával egybekötött házi koktélpartira.

Az egyik ilyen legutóbbi alkalmon, amikor halmoztuk az élvezeteket, és ettünk, söröztünk, de még koktéloztunk is, hogy méltón ünnepeljük meg Laci előléptetését, Annával kicsit félrevonultunk a téli teraszra, hogy ötleteljünk kicsit Ági szülinapi ajándékán, mert már csak két hét volt hátra, és fogalmunk sem volt, hogy ezúttal mivel lepjük meg.

Azonban amíg Ági bement a fiához a szobájába, hogy kicsit segítsen neki a házi feladata megírásában, Laci kijött hozzánk, és amint meghallotta, hogy miről beszélünk, közölte, hogy szerinte már nem is kell tovább agyalnunk, mert ő bizony már tudja, hogy mi lenne a tökéletes közös ajándék. És tényleg tudta, ugyanis kinézett egy tökjó koktél shaker szettet!

Laci át is küldte nekünk a www.50szazalek.com oldalt, ahol a rozsdamentes acélból készült szépséget kiszemelte, s mivel mindannyian tudtuk, hogy ez tényleg tökéletes ajándék lenne, mert a régi szett már tényleg elég ütött-kopott volt, meg is rendeltük azonnal.

A termék tényleg nagyon jónak tűnt, s még le is volt árazva, ugyanúgy, ahogy a profi késélező is, amivel végül teljessé tettük az Áginak szánt ajándékcsomagot. Sőt, Laci innen már korábban is rendelt többször, úgyhogy biztosak lehettünk benne, hogy a hely megbízható is, amit jól mutatott az is, hogy a www.50szazalek.com már 2019-ben elnyerte az árukereső Megbízható Bolt kitüntetését.

Ági ekkorra vissza is ért, és bár lehet, hogy sejtette, hogy miért mosolygunk a bajszunk alatt, nem kérdezett rá. Az aznapi sörös, koktélos vacsi nagyon jól telt, s két napra rá pedig már arról beszéltünk Annával, hogy mi mindent rendeltünk be még a www.50szazalek.com oldalról, amit bár korábban nem ismertünk, mégis sikerült nyomban megimádnunk.

Egyrészt gyakorlatilag mindent az eredeti árnál olcsóbban lehet beszerezni , másrészt sorban állás és tolongás nélkül, a legnagyobb kényelemben egy laptop vagy telefon képernyője előtt.

Természetesen a 14 napos termék-visszaküldési, elállási garancia is óriási előny, ahogy az is, hogy a raktáron lévő termékeket igen gyorsan, jellemzően 72 órán belül szállítják ki.

Emellett pedig annyiféle termékük van, hogy tényleg bárki számára meg lehet itt találni a legmegfelelőbb ajándékot. Vannak háztartási, lakberendezési, műszaki és konyhai felszerelések, szépségápolási termékek, illetve fitness-, és sporteszközök is, de számos más termékkategória közül is válogathatunk.

Anna például a koktélozás másnapján a barkács kategóriából vásárolt be elég szépen a férje számára, aki nagy hobbibarkácsoló, a kerti kellékek kategóriára pedig a bátyám, Dénes szabadult rá. S ezeken kívül vannak még világítással kapcsolatos termékek, autós termékek és állateledelek és kisállat felszerelések. Utóbbiból én szintén bevásároltam tündéri kutyusunk, Maya számára, mert akciós áron lehetett beszerezni trimmelőt, amit régóta terveztünk már venni, illetve vákuumos szőreltávolítót is.

Rugalmasak amúgy a fizetési lehetőségek terén is, lehet bankkártyával is, online fizetni közvetlen a megrendeléskor, de lehet választani utánvétes fizetési módot is, én természetesen az előbbit választottam, s kedvenc gyümölcsös kézműves sörömmel a kezemben rendeltem s fizettem a fotelemben ülve.

Szóval, ha te is kényelmesen akarsz válogatni egy óriási kínálatot ajánló, megbízható webshopból, mely folyamatos leárazásokkal vár, akkor irány a www.50szazalek.com online üzlete, ami biztos nem fog csalódást okozni!