Tavaszi shopping a cipomarket.hu-n

Hamarosan itt van édesanyám születésnapja, és nagyon sokáig gondolkoztam, hogy mivel is tudnám meglepni. Mi családon belül mindig arra törekszünk, hogy valami olyan ajándékot vegyünk a másiknak, amire mondjuk tényleg szüksége is van. A porfogó kis csetreszekből van már bőven. Nem mellesleg pedig ezzel tudjuk kifejezni azt, hogy valóban ismerjük a másikat. Szóval sokáig gondolkodtam, hogy mi lenne az igazán hasznos ajándék anyunak, és végül úgy döntöttem, hogy egy új bőr pénztárca, ugyanis, ami volt neki már igazán viharvert volt. Sok-sok évvel ezelőtt vette még egy budai sörfesztiválon a kézműves részlegen. Igazán csinos darab volt akkor, de nyilván az évek meg a rendszeres használat megette rendesen.

Megmondom őszintén nem vagyok az internetes vásárlás híve, mert szeretem a dolgokat kézzel is megtapogatni, hogy lássam és érezzem is, hogy mire fogom kiadni a pénzt, de nem rég találtam (vagyis inkább ajánlottak) egy olyan oldalt, ami minden kételyemet elkergette. Ez a cipomarket.hu oldal volt. Valójában nem is tudom mi győzött meg arról, hogy nem fognak átverni, de szerintem leginkább az, hogy egy nagyon igényesen felépített weboldalról beszélünk. Úgy gondolom ugyanis, hogy itt 2021-ben, minimum követelmény egy cégtől, főleg, ha még webshopot is üzemeltet, hogy az minél profibb és felhasználóbarátabb legyen. Na ez teljesen ilyen volt, ezért lehetett talán, hogy az első perctől megbíztam bennük és olyan érzés fogott el mintha egy cipő mennyországba csöppentem volna. Ugyanis tudniillik, hogy akkor vagyok a legboldogabb, ha cipőket vehetek. Na, de mindent szépen sorjában, először nézzük a női pénztárcák színterét.

Tehát, a cipomarket.hu azonfelül, ahogy a nevéből is kiderült, cipőket árusít, gyönyörűséges női pénztárcákat is (meg még ezen kívül megint nagyon sok mindent). Ezen a linken amúgy el is tudjátok érni a női pénztárcák oldalát. Először lehet kicsit sok lesz a találat, de nyugi, nagyon jó kis szűrők vannak a bal oldali sávban. Ki tudod választani, hogy milyen árkategóriában keresel női pénztárcákat, milyen színűek legyenek, illetve a méretet is meg tudjátok választani, vagy azt is, hogy hány százalékos kedvezményen legyen rajta. Én a következő szűrőket állítottam be: piros szín (ez állítólag szerencsét hoz és a pénzt is vonzza), és XL-es méret. Ami tök jó, hogy a bal oldali sáv tetején láthatod, hogy éppen milyen aktív szűrők vannak beállítva, illetve, ahogy szűkíted a kört, a lehetőségek is úgy változnak, tehát ha éppen nincsen M-es méretű női pénztárca piros színben, akkor azt már ki se tudod választani.

Tehát miután kiválasztottam, már csak a nagyobb méretű tárcák voltak elérhetőek. Mikor megláttam, hogy a XL-es méret úgymond a legkisebb, kicsit kétségbeestem, mert anyu nem az a fajta, aki szereti, ha fél táska méretű a tárcája, én pedig a kép alapján egyáltalán nem tudtam eldönteni, hogy most pontosan mekkora darabról is beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy ez egy XL-es méret. Szerencsére volt annyi eszem, hogy azért a legtetszetősebbre rákattintottam, és megnéztem a részletes termékleírást. Sikerült kiválasztanom egy kívül-belül bőr női pénztárcát, és az is kiderült, hogy jelen esetben az XL-es méret a 19×10 centimétert jelenti. Ami pedig a hab a tortán, hogy most épp van rá egy 10%-os kedvezmény, szóval 14 ezer forintért meg is rendeltem, szóval csak pár napot kell várnom, hogy megérkezzen. Remélem anyu örülni fog neki!

női pénztárcák

De ne higgyétek, hogy a vásárlásom itt megállt. Valójában annyira a bűvkörébe kerített az egész oldal, meg az, hogy megláttam, hogy a tavaszi cipők már elérhetők és táskák is vannak, hogy olyan voltam, mint egy kisgyerek a cukorka boltban. Hihetetlenül izgatott lettem, szóval szépen betáraztam egy kis rágcsával meg üccsivel, és megkezdődött az idei nagy shopping, kicsit rendhagyó módon ugye, mert ezt általában valamelyik nagyobb plázában szoktam megtenni, de most a koronavírus miatt új szokásokat kellett bevezetni.

Tehát, lényeg a lényeg, kezdtem a cipőkkel. Hirtelen zavarba jöttem egy kicsit a sok választási lehetőségtől, ugyanis voltak csizmák, bokacsizmák, sima cipők, szandálok és bakancsok is. Tudom, hogy azt mondtam most leginkább tavaszra keresek lábbelit, de azért egy nő mindig elcsábul, legyen bármilyen évszak, ugyanis a legjobb akciók mindig szezonon kívül vannak. Most az egyszer aztán erős voltam és továbbra is csak a tavaszi cipők után kutakodtam. A szűrők most sem hagytak cserben. Először is lehetett szűkíteni a kört márkák szerint. Ilyenek közül lehetett választani, hogy Bugatti, Converse, Helly Hansen, Adidas, Marc Tozzi, Tamaris és sok más ismert és nagyon jó márka közül. Utóbbi kettő amúgy meg a kedvencem, tehát nem volt kérdés, hogy ezt a kettőt fogom majd átbogarászni.

Miután kiválasztottam a márkákat, jöhetett a méret, ugyanis nincs is annál szívfájdítóbb dolog, hogy kinézel egy szép cipőt és csak azután döbbensz rá, hogy nincs a méretedben. A cipomarket.hu oldalon pedig, fél méretenként tudsz szűrni, úgyhogy jó hír azoknak, akik mindig szenvednek a méretválasztásnál, itt biztos megtalálod a tökéletest. A méret után, ahogy a női pénztárcák esetében, itt is lehetett kedvezményt választani, úgy látszik, hogy ennél az oldalán ezek ilyen állandó dolognak számítanak, amiért szerintem szintén jár a piros pont. Az utolsó két szűrő pont pedig a sarokmagasság volt és az ár. Miután ezeket teljesen testreszabtam, hirtelen 3 pár cipő landolt a kosaramban, ekkor kicsit megijedtem, hogy az egész havi fizetésem ott hagyom, de meglepődve néztem, hogy ahhoz képest, hogy minőségi márkás cipőket néztem ki, még mindig nagyon jó árnál tartok.

Az utolsó állomásom a cipomarket.hu oldalon pedig a táskák voltak. A másik nagy boldogsághormonom. Rengeteg minőségi olasz bőrtáskából tudtam választani, és már a képek alapján is láttam, hogy valóban jó minőségűek. A szűrőket itt most már nem is nagyon ragoznám, sejthetitek, hogy itt nagyon szépen be lehetett állítani, hogy a te ízlésednek és igényeidnek megfelelő darabokat ajánljon fel az oldal.

Végül tehát, 1 darab női bőrpénztárca, 3 pár tavaszi cipő és 2 darab olasz női bőrtáskát vásároltam. Annyira megtetszett, hogy anyu egy szép kis táskát is kap még a pénztárca mellé. Mivel a végösszeg így 60 ezer forint felett volt, a szállítás ingyenes volt, bár az az 1000 forint, amit ki kellett volna fizetni igazán belefért volna, de szerencsére erről most nem kellett gondoskodnom. A csomagot a GLS futár fogja hozni, 8 és 17 óra között. Mivel most éppen home office-ban dolgozom, ezért az otthoni címemet adtam meg, de majd, amikor visszatérünk az irodába, akkor szerintem ezen változtatok, hogy mindenképpen át tudja majd venni a csomagokat.

Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó vásárlásom a cipomarket.hu oldalon.