Székhelyszolgáltatás árakról értekeztünk egy jó sör mellett

Egy korsó sörrel a kezünkben a világot is képesek vagyunk megváltani

A mi társaságunkban már-már hagyomány, hogy ha új söröző nyílik valahol a városban, akkor azt bizony mi elmegyünk, és jól megnézzük magunknak. Ugyanígy vagyunk a sörfesztiválokkal is, nagyon lelkesen látogatjuk mindegyiket. Persze most lehetne erre azt mondani, hogy másból sem állunk ki, csak a bulizásból, de tulajdonképpen ez az állítás nem állná meg a helyét. Egészen egyszerűen csak nagyon szeretjük a jó söröket és a jó társaságot. Leginkább pedig egymás társaságát szeretjük egy-egy minőségi kézműves sörrel a kezünkben. Egyébként is, a sör mindig meghozza az ember hangulatát a nagy beszélgetésekhez, kitárulkozásokhoz. Egy jó sör mellett még az olyan, egyébként kissé száraz témákról is nagyszerűt lehet beszélgetni, mint a székhelyszolgáltatás árak témája.

Székhelyszolgáltatás árakról beszélgettünk a pubban

Márpedig a székhelyszolgáltatás nem éppen egy sörözgető, jókedvű társaság felkapott témája. De amikor kiderült, hogy Dani barátunk új vállalkozásba kezd, és céget szeretne alapítani, mindjárt sokkal izgalmasabban hangzott mindez. Daninak egy ismerőse ajánlotta, hogy vegye fontolóra a székhelyszolgáltatást, és ehhez rögtön be is linkelte Daninak a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalát. Nekünk se kellett több, rá is pillantottunk valamelyikőnk telefonjáról a belinkelt oldalra, hogy aztán elejétől a végéig kivesézzük ezt a lehetőséget Dani számára. Értelmezésünk szerint a székhelyszolgáltatás lényege, hogy egy cég, jelen esetben a szekhelyszolgaltatas24.hu felajánlja az ügyfélnek, jelen esetben Daninak, hogy náluk egy tetszőleges címre bejelenthesse a vállalkozását. Így Dani meg tudja spórolni az irodafenntartás költségeit, vagy, ha a saját otthonára jelentené be a vállalkozást, akkor pedig az építményadó megfizetését. Sőt, ha a cége székhelyét Újlengyelbe helyezi, akkor még iparűzési adót sem kell fizetnie!

Magához a procedúrához pedig a szekhelyszolgaltatas24.hu csapata nyújt segítséget. A székhelyszolgáltatás árak a következőképp alakulnak: Budapesten 6 hónapra havi 29.900 Ft-os díjért, Újlengyelben havi 39.900 Ft-os díjért lehet a szolgáltatásra szerződni. Sőt! Aki most köt velük szerződést, azt egy ingyenes plusz hónappal is megajándékozzák! És hogy mi foglaltatik a székhelyszolgáltatás árak tekintetében a csomagban? Először is, ha valaki nem rendelkezik ügyvéddel, akkor a csapat ingyen és bérmentve biztosítja az ügyvédet az eljáráshoz. Végigkísérik a cégbíróságon a cégbejegyzést, adott esetben a cégmódosítást, és segítenek a papírmunkában is. Ezen felül pedig, amikor már bejegyezték az új címmel a céget, megkezdődik maga a székhelyszolgáltatás. A szolgáltató ilyenkor vállalja, hogy kihelyezi az adott cég cégtábláját a címen, fogadja és továbbítja a részére a napi postát elektronikus és postai úton is, illetve elektronikusan le is archiválja a beérkező leveleket. Ezen felül hatósági ügyekben is képviseli az ügyfelet, sőt, szükség esetén még tárgyalótermet is rendelkezésre bocsát.

Mi a kézműves söreink mellől jóváhagytuk Daninak a szolgáltatás igénybevételét. Ti mit gondoltok a szolgáltatásról a székhelyszolgáltatás árak ismeretében?