Sörözés közben jutott eszünkbe, hogy új ásó kellene

A párommal mindketten nagyon szeretjük a sört. Nem a szupermarketek polcain található párszáz forintosat, hanem a tényleg jó minőségű sört. Szokott lenni a városunkban évente sörfesztivál, ilyenkor mindig vásárolunk néhány üveggel a különlegesebbekből, és aztán otthon elkortyolgatjuk. Le is ültünk a napozóágyakba otthon, és csak néztük a veteményesünket. Ekkor ugrott be, hogy kellene egy új ásó, mert a régi eltört. Márpedig kertet művelni ásó nélkül nem lehet. Tanakodtam, hogy honnan is kellene megvenni, amikor a párom mondta, hogy neki egy ismerőse ajánlotta a gazdabolt.hu oldalát, ha az embernek kerti eszközre van szüksége. Ugyanis ez egy olyan weboldal, ami ilyen termékek széles tárházát árusítja. Amikor én magam is megnyitottam a weboldalt, valóban azzal szembesültem, hogy rengeteg ásó közül tudok válogatni. Meg is tetszett egy Fiskars márkájú, amit nyomban beletettem a virtuális kosaramba.

Ha már itt voltam, kicsit még körbe akartam nézni, hátha eszembe jut valami, amire szükségünk van a kertészkedéshez. Rá is leltem az Akciók fülre, ahol olyan termékek vannak, amikhez az eredeti árukhoz képest olcsóbban tudunk hozzájutni. Szerintem érdemes erre egy pillantást vetni, hátha van valami, amire amúgy is szükségünk lenne, és így olcsóbban meg tudjuk venni. Senkit nem biztatnék a felesleges vásárlásra, tényleg csak akkor vegyen meg valamit, ha szüksége van rá, ne azért, mert akciós.

Láttam, hogy van egy Üzleteink fül, gondoltam rákattintok, hátha a közelünkben van egy Gazdabolt üzlet, és nem kell kifizetni a kiszállítási költséget. Láttam, hogy Szigetszentmiklóson van mindkét bolt, ami ugyan nincs tőlünk túl messze, de ha kiszámoljuk, hogy mennyibe kerül az üzemanyag, és mennyi időnk megy el az ingázással, akkor már inkább megéri kifizetni a kiszállítás költségét. A Cikkek – hírek lapon mindenféle érdekes irományt lehet olvasni a kertészkedéssel kapcsolatban. Engem például nagyon érdekeltek azok a cikkek, ahol a növényvédelmi teendőkről írtak. Ebben a témában sosem lehet eleget tudni szerintem.

Ha több információt szeretnénk megtudni a gazdabolt.hu – ról, akkor megtalálhatjuk őket a különböző közösségi média felületeken, mint például a Facebookon, Instagramon, Twitteren vagy Youtubeon. Örömmel láttam ezt a dolgot, hiszen így több potenciális vásárlót tudnak elérni, sőt, biztos vagyok benne, hogy több fiatal fog tudni a létezésükről, hiszen ezeken a felületeken főleg ők vannak jelen. Mióta megvettük az ásót, már több dolgot is rendeltünk a gazdabolt.hu – ról, és mindig meg voltunk velük elégedve. Mind a termék minőségére, mind a kiszállításra és úgy összességében az egész szolgáltatásra vonatkozik ez. A férjem azt mondta, hogy ő érzi, hogy a régi ásónk és az új között ég és föld a különbség, így pláne megérte megvenni.

ásó