Sörözés közben beütött a fájdalom

Szeretem a sört, és emiatt persze sörfesztiválokon is több alkalommal voltam már! Ezek mindig izgalmas események, ahol nemcsak finom italokat lehet fogyasztani, de jókat is lehet enni!

A legjobb sörfesztiválok persze Németországban vannak, hiszen ők a legnagyobb sörös nemzet. Van is érdekesség velük kapcsolatban. A német nyelvben minden alkoholos ital hímnemű szó, tehát “der” a névelőjük. Kivéve a sör esetében, ami semleges. Sokan azzal viccelődnek, hogy ez talán amiatt van, mert a németek nem is tartják alkoholnak a sört, hanem csak egy egyszerű italnak, így nem is lehet besorolni a többi alkohol közé.

Most kicsit elkanyarodtam a témától. Szóval térjünk vissza arra a sörfesztiválra, ahol utoljára voltam. Ez Magyarországon volt, és nagyon élveztem. Sok import sört lehetett ott találni, melyekből ki is próbáltam néhányat, de arra azért figyeltem, hogy ne igyak túl sokat. Inkább csak mindenből egy keveset, mert így minden ízt kipróbálhattam, de közben attól sem kellett tartanom, hogy nagyon bódulttá válnék.

Elég sokat is ettem, bár kicsit drágának találtam az ottani ételeket.

Szóval alapvetően minden úgy zajlott, ahogy annak egy sörfesztiválon kell, de aztán elkezdett fájni a hátam.

A hátfájás már eddig is jellemző volt rám, de ez most valami új szintre lépett, szóval úgy gondoltam, itt az ideje profikhoz fordulni segítségért. Ehhez a legjobb megoldást az internet jelentette számomra. Ott sikerült is rátalálnom a therapy4u.hu csapatára.

Több okból is őket választottam.

Az egyik, hogy a weboldalukon lehetőségem volt végignézni az ott dolgozókat. Mindegyikük nagyon szimpatikus volt a számomra. A bemutatkozó szövegek alapján tudatosult bennem, hogy ez nekik nemcsak egy egyszerű szakma, hanem inkább egyfajta küldetés. A céljuk, hogy elősegítsék mások számára a fájdalommentes életet. Ez nagyon sokat jelent, én már csak tudom.

A másik ok, amiért rájuk esett a választásom, hogy kifejezetten baráti árakon dolgoznak. Ez azért olyan nagy szó, mert legmagasabb minőséget képviseli a szolgáltatásuk. Szóval a legjobbat kapjuk igazán kedvező áron!

Téged is érdekelne, hogy mi mennyibe kerül? A weboldalon minden ott van, amit csak tudni szeretnél! Válaszd a “áraink” menüpontot, és ott lesz minden, ami csak érdekelhet téged a költségekkel kapcsolatban!

Akár tíz alkalmas bérletek vásárlására is van lehetőség, de persze gondolkodhatunk egy alkalomban is. A lényeg, hogy sok lehetőségünk van választani.

A kezelések egyébként fantasztikusak voltak. Hamar fény derült arra, hogy porckorongsérv gondokkal nézek szemben, így nem meglepő, hogy fájdalmat éreztem. Az volt a szerencsém, hogy már a legelső alkalommal is olyan kezelést kaptam, amitől már kevésbé éreztem elviselhetetlennek azt a hasogató érzést. Nagyon javult az életminőségem az biztos.

Persze ezzel még nem értek véget a kezelések, hiszen további folyamatokra is szükségem volt. Sokat jártam hozzájuk, és mostanra elmondhatom, hogy megérte! A testem eléggé megerősödött ahhoz,, hogy többé ne fordulhasson elő a ilyen.

Egyébként van egy külföldi barátom, akinek szintén a porckorongsérv jelenti az akadályt egy teljesebb élet felé. Igaz, nem beszél magyarul, de neki is bátran mertem ajánlani a therapy4u.hu csapatát, hiszen angol nyelven is tudnak szolgáltatást nyújtani, és eleve a weboldaluk is átváltható angol nyelvre. Részletesen beszámolt nekem mindenről, és neki is hasonlóan jó véleménye van róluk, mint nekem.

Sokat lehetne még írni róluk, de szerintem Neked is az a legegyszerűbb, ha a fenti linkre kattintasz. A weboldal törekszik rá, hogy minden részletes információval ellássa a látogatóid a kezelésekről. Még egy galériát is megtalálsz ott, ahol kiváló minőségű fotók mutatják be a kezelések helyszínét. Ezeken keresztül látszik, hogy igazán felszereltek.

Ha úgy gondolod, hogy már eleget tudsz róluk a ahhoz, hogy őket válasszad, akkor a teendőd pofonegyszerű: egyszerűen csak töltsd ki az online jelentkezést. Nekem gyors és egyszerű lépés volt ez, és az út, amire vezetett, a gyógyulásomat és az egészségemet jelentette. Azt gondolom, az egészség a legfontosabb dolog az életben mindenkinek. A therapy4u.hu pedig pontosan ezt nyújtja.