Sörhab, vidámság, vásárlás!

De jó volt a legutóbbi sörfesztivál!… Többféle kézműves sört sikerült végre megkóstolnom, egészen különlegeseket is. A gyümölcsös ízesítésű sörök továbbra sem fognak a kedvenceim közé tartozni, de örülök, hogy kipróbáltam őket, és megtudtam, hogy ilyen is létezik. A program különlegessége abban is rejlett, hogy mi csajok mentünk el a sörfesztiválra, a fiúkat most nem vittük magunkkal. Szerintem a srácoknak nem jött volna be sem a gyümölcsös sör, sem a beszélgetéseink témája, ami elég hamar a vásárlás lett. Az utóbbi időben mindannyiunknak sokat változtak a vásárlási szokásai, ami főleg abban mutatkozik meg, hogy szeretünk házhoz rendelni.

Itt van például a kuponkodok.hu webáruház, ahol többezer kupon csak arra vár, hogy érvényesítsék őket. Személyesen ennyi boltot lehetetlenség lenne felkeresni, de így hogy vannak ilyen gyűjtőoldalak, a segítségükkel virtuálisan rengeteg webáruházba eljuthatok. A megvásárolt termékek viszont valóságosan az ajtóm elé érkeznek. Ma már a legtöbb terméket online rendelem házhoz, legyen az élelem, tisztítószer vagy ruha. Ha elég szemfüles vagyok, komoly kedvezményeket sikerül elcsípni, és jelentős megtakarítással jutok hozzá a legkülönfélébb termékekhez.

A barátnőimmel mindannyian figyelemmel kísérjük a kuponkodok.hu kínálatát, és gyakran fel is hívjuk egymás figyelmét egy-egy izgalmasnak tűnő kupon érkezésekor. A sörfesztiválon a gyerekes anyuka barátnőim robbantották a témát. A legújabb játéknet kuponkódok rendkívül figyelemreméltóak, és most különösen érdemes a weboldalon böngészni és lecsapni a legújabb kedvezményekre.

Én a másik barátnőmmel a gyermektelen nők táborát erősítettem, de a kuponkódok oldal bőven gondoskodott arról, hogy mi is találjunk magunknak olyan kedvezményeket és akciókat, amelyek hasonló örömmel töltenek el, mint a játéknet kuponkódok az anyukákat. A weboldalon kizárólag érvényes és működő kuponkódok találhatóak, de azt is tudni kell, hogy a vállalat amúgy is nagy hangsúlyt fektet a hitelességre. Mielőtt kikerülnek a kuponok a weboldalra, előtte a validitásukat leellenőrzik, és így nem futunk bele rossz vagy hamis kuponkódokba.

Az, hogy mely webáruházak találhatóak meg a kuponkodok.hu kínálatában, mi magunk is leellenőrizhetjük. A Üzletek és Webáruházak fül alatt abc sorrendben megtaláljuk az összes boltot, amely képviselteti magát itt. Az én a kedvenceim között szerepel a Sinsay és az ecipo, de ezek a márkák a legnépszerűbb kategória fül alatt is említésre kerültek. A legnépszerűbb márkák fület kíváncsiságból midig átböngészem, így képbe kerülök, hogy aktuálisan melyek a legtrendibbek.

A weboldal használata nem bonyolult: kimásolom a kupon kedvezményt és beillesztem a kosárnál a megfelelő helyre, ami aztán levonódik a végösszegből. Minden vásárlás után érdeklődnek és visszacsatolást várnak a vásárlótól, hogy a felhasznált kupon működését megtudakolják. Ha bármi nehézségbe ütköznénk a kupon érvényesítése során, javasolt megtekintésre az ehhez készült videó. A videóban könnyed és játékos formában bemutatják, hogyan használjuk fel a kiszemelt kupont. A kisfilm megtekintése után nem merülhet fel semmi további akadály.

A kuponkodok.hu oldal követésével rengeteg időt megspórolhatok, hiszen nem magamnak kell egyenként felkutatnom az akciókat. Egy lelkiismeretes csapat a háttérben folyamatosan azon munkálkodik, hogy a vásárlókhoz minél több működő kupont juttasson el. A weboldal működését a legfejlettebb technológia segítségével tartják karban, így a magamfajta vásárló végig biztonságban érezheti magát. A háttércsapat jutalékos rendszerben dolgozik, ezért számukra ebből a szempontból is fontos, hogy a kuponokkal nem legyen semmi probléma, és lehetőleg az összeset hiba nélkül lehessen beváltani.

A weboldalon talált kuponok tisztán érkeznek a felhasználóhoz. Nem terhelik meg reklámokkal vagy felugró ablakokkal, hiszen a vállalat célja, hogy minél egyszerűbben juttassa el a kedvezményeket az érdeklődőihez. Ezért is érdemes a kuponkodok.hu oldalt választani, mert az ő érdekük egyezik a vásárlóéval. A kedvezmény miatt jön a legtöbb vevő, ezért rendkívül bosszantó, ha egy érvénytelen kuponnal kell bíbelődni. A weboldal tényleg mindent megtesz, hogy ez a probléma az oldalukon ne merüljön fel.

Egy kissé elmerültem a kuponkodok.hu oldal történetének megismerésében is. Kíváncsivá tett annak a cégnek a működése, ahol ennyi kupon rendszeresen összegyűjtve, átlátható kategóriákba rendezve, évek óta megbízhatóan szolgálja a vásárlókat. Tizenöt év tapasztalat birtokában sok mindent tudnak a vásárlók igényeiről, és arról, miként tudják minél inkább felhasználóbarátra alakítani a weboldalukat.

A legújabb kuponok címke alatt most rendkívüli ajánlatokkal találkoztam. A Marionnaud kedvezmény mértéke annyira jelentős volt, hogy már a sörfesztiválon megpillantva nagyon erős sürgető érzés tört rám, hogy csapjak is le erre a lehetőségre. Láttam a kupon alján a statisztikát, hogy milyen sokan használták fel előttem, és további lendületet adott, hogy csatlakozzak a táborukhoz. A Deichmann kedvezmény is megdobogtatta a szívem, nagyon vágytam egy új papucsra, és a kuponkedvezmény támogatta ezt a tervemet. A Sinsay kuponok is izgalmasnak ígérkeztek, pont akkora volt az akció mértéke, hogy elérte az ingerküszöbömet, és vásárlásra ösztönzött. Az ecipo kuponok is megérintettek, legszívesebben azonnal megejtettem volna a vásárlásokat!

Ahogy csak úgy általában végigfuttattam a tekintetem a kuponkodok.hu weboldalon feltűnt, hogy mennyire ízlésesen lett kialakítva az. A színösszeállítás harmonikus volt, és a narancssárga színei vidámságot kölcsönöztek neki. Mindamellett, hogy a dizájn szemnek ennyire tetszetős volt, a használata is lecsupaszított, egyszerű és logikus. A keresőfelületet – ahová a pillanatnyi ötleteimet egymás után írtam be – azonnal megtaláltam, és itt kedvemre kutattam a különböző márkák kuponjai után.

Ezután a népszerű blog olvasmányok felé vettem a virtuális irányt. Végigolvastam egy-két érdekes olvasmányt a kuponkodok.hu oldalon ilyen téren is… Megragadott egy cikk, amelyben összegyűjtötték az összes nevezetes leárazási időpontokat. Emlékeztettek a közelgő Glamour napokra, amelyek április közepén várhatóak. De ugyanitt a valentin-napi akciókra és a várható nőnapi kedvezményekre is felhívták a figyelmet. Ebben a cikkben az Anyák napjától egészen az év végén esedékes Black Friday napokig minden fontos kupon és leárazási időszak egy cikkben összegyűjtve megtalálható. Ugyanitt a blog menüpont alatt megtudhatjuk, hogy egész évben kedvezmények várnak ránk, de számos ajándékötletet is adnak. Miután plusz motivációt merítettem a cikkekből, még tematikus bontásban is átnéztem a fellelhető kuponokat.

A Kategóriák fül alatt találtam a különböző tematikus rendszerbe rendezett kuponokat. Szintén egy olyan fül volt, ami segítette az eligazodást a rengeteg kupon között. Baba-mama, állatok, autók vagy háztartás témakör alatt besorolva rejtőztek az értékesebbek.

Míg egyik barátnőmet a játéknet kuponkódok hozzák lázba, a másikat a lakberendezést érintő akciók, addig jómagam a ruházati kedvezményektől leszek mozgósítva vásárlásra. Örülök, hogy a sörfesztiválon előkerült ez a fantasztikus gyűjtőoldal, mert eszembe juttatták, hogy érdemes figyelni a kedvezményeket, hiszen én is, a pénztárcám is nagyon jól fogunk járni. Mielőtt bármit megvásárolnék, jó ha emlékeztetem magam, hogy a kuponkodok.hu oldalon midig vár rám egy kedvezmény. Ajánlom minden online vásárló figyelmébe.

A gyümölcs ízű sör viszont tényleg soha nem lesz a kedvencem!