Sörfesztiválra nem biciklizek, de kerékpártároló mégis kellett!

Te mennyit jársz sörfesztiválokra?

Nos, én igazából annak idején sokat jártam – őszintén szólva leginkább tinikoromban, amikor tényleg kapható voltam egy csomó hülyeségre és természetesen az akkori haverok bele is vittem mindenbe. Vagyis majdnem mindenbe…

Azóta eltelt néhány év, és már nem igazán vonzanak, de természetesen egyszer-egyszer elmegyek egyre a barátokkal, némileg kiereszteni a hétköznapok alatt felgyűlt gőzt, hiszen erre is szükség van. Viszont jellemzően már inkább művészetekkel – olvasással, írással, rajzolással, múzeumba járással – ütöm el az időmet és nekiálltam sportolni is, amit szintén nagyon kedvelek! Leginkább a biciklizés az, ami megvett magának, persze az sem kizárt, hogy sörfesztiválra biciklivel menjen az ember… így belegondolva, miért is ne?

Jó, nyilván most mégsem ezek az elsődleges tervek, viszont mint mondtam, a bicózásra nagyon rákaptam. Mivel nagyon szeretek távoli helyeken is járni, hamar összekötöttük a barátaimmal a kettőt és messzi helyekre kezdtünk el túrautakat nézni – ehhez viszont kellett egy kerékpár tároló is az autóra, amit pedig ebből a webáruházból szereztünk be!

Természetesen nem könnyű a mai, rohanó világban megtalálni azokat az áruházakat, ahonnan biztosan jó minőségű terméket kap az ember, lehetőleg épségben és a cég minden tekintetben korrekt. Viszont, amennyiben megfogadod a tanácsomat és innen rendelsz, akkor ezek miatt nem kell aggódnod! Mi már gyakorlatilag évek óta vagyunk az autofelszerelesek.hu törzsvásárlói, így hát saját tapasztalatból mondhatom, hogy a tőlük való rendeléssel nem tudsz mellé lőni. Én már jó pár webáruházból rendeltem az elmúlt néhány évben, de bennük még sosem kellett csalódom, így hát mindenki számára magára értetődő volt, hogy a közös, kerékpár tárolós beruházásunkat azt tőlük fogjuk megrendelni egytől egyig – nem is hiába, mert néhány napon belül a rendelés után már a kezünkben is voltak az atombiztos kerékpár tárolók.

Kezdőként természetesen nem lehet egyszerű a választás, elvégre a választék meglepően nagy, merthogy három fő típusát is el lehet különíteni az autóra szerelhető kerékpár tárolóknak. Mindegyik rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal egyaránt, és nem minden autós kompatibilis minden koncepcióval, így hát, mielőtt belefutnánk egy általunk hozott rossz döntésbe, mindenképpen érdemes jól átgondolni, hogy a mi autónkra milyen fajta kerékpár tároló lehet kompatibilis és mik a mi preferenciáink. És persze kevés szó esik erről, de akkor sem kell csüggedned, ha olyan szerencséd van, hogy lakókocsival vagy lakóautóval szelheted az utakat – merthogy ezekre is vehetsz kerékpár tárolókat, hogy így is tudd ötvözni a két hobbidat.

Kerékpár tárolót szeretnél autódra vagy lakókocsidra, hogy végre ne csak a környéken tudj tekerni? Nos, szerintem nincs is miért haboznod – látogass el a linkelt weboldalra, vegyél egy kerékpár tárolót, szereld fel az útmutatónak megfelelően és máris indulhatsz!