Sörfesztiválon pelenkázni?! Na ne már!

Mielőtt szülő lettem, úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgok egyszerűen kitöltik, teljesen beterítik az ember idejét. Úgy gondoltam, hogy aki terhes, az napi 24 órán át terhes, tehát a terhességen gondolkodik, és ez tölti ki az idejét. Ugyanez egy kisbabával.

Na most ezzel együtt a szülőség sokkal (de sokkal-sokkal) több időt vesz el, mint gondoltam, de azért más dolgokra is van idő.

Egy sörfesztiválon a pelenkázáshoz pelenkára van szükség, amit megvehetünk pl. a Lord Shopban, a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet linken keresztül. 23 különböző pelenkatípust találunk itt 9 különböző méretben, és ez nem minden! Vannak itt nedves törlőkendők minden mennyiségben, de egészen más dolgok is, amit egy baba- és gyerek webáruháztól talán nem is várnánk.

Ilyenek a férfi és női borotvák, a gyertyák, illóolajak, mécsesek, a vitaminok, a kézmosók és szappanok, a női és férfi kozmetikumok, a rag- és sebtapaszok, a ruházati kiegészítők, és még sok-sok más.

Ha a Lord Shopban vásárolunk, a járvány miatt személyes átvételt nem választhatunk, két különbözőféle házhoz szállítást viszont igen. Az egyik a hagyományos GLS futáros, 750 Ft-ért, a másik pedig a Lord Shop saját futárszolgálata, vagyis ahogy ők hívják, túrajárata, amely két heti rendszerességgel bejár egy utat, Budapest egyes kerületeit és az agglomeráció sok települését érintve.

Fizethetünk a honlapon kártyával, a GLS futárnak készpénzzel és kártyával (utánvét) vagy a túrajárat futárjának készpénzzel is. Ha a link nem működött, ezt is bemásolhatjuk a böngészőnkbe: https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet.