Sörfesztivál után próbáltam ki a legjobb arctonikot

Aki legalább alkalmanként részt vesz nagyobb rendezvényeken, az biztosan szembesült már azzal, hogy ezekről, rendszerint másnap, többnyire nem éppen teljesen kipihenten érnek haza a jelenlévők, és ez nem véletlen. Buli, alkohol, még több buli… mindemellett a gyakorta szálló por és egyebek sem könnyítik meg a helyzetet, de általában nagyon jó a hangulat és megéri a másnapi, fáradt zombiarcot. Igen ám, de van, hogy az embernek másnap azért mégiscsak fontos lenne az ápolt megjelenés és nem szabad(na) úgy kinéznie a siker érdekében, mintha akkor lépett volna ki a Walking Deadből, így hát nekem is nagyon gyorsan ki kellett eszelnem valamiféle megoldást, hogy az esedékes, várva-várt sörfesztivál másnapján civilizált külsővel jelenhessek meg egy munkaügyi ebéden.

Ekkor eszembe jutott, hogy pár hete a születésnapomra kaptam egy kis üveget, amelyben a barátnőm szerint a legjobb arctonik lapult, név szerint a Florence BIO terméke. Mindig is szkeptikus voltam az ilyen nagy szavakkal szemben rendre bebizonyosodott, hogy az adott dolog azért mégse annyira jó, mint sokan azt állítják, gyakorta csak elfogultságból. Ugyanezzel az elfogulatlansággal és szkepticizmussal álltam hozzá, de gondoltam, nem veszthetek semmit, kipróbálom – és de jó, hogy nem csak tovább ajándékoztam!

Az összetevőlistája nagyon szimpatikussá tette, hiszen teljesen bio, illetve ezzel együtt vegán is volt. Csupa olyat tartalmazott, amelyek bizonyítottan hozzájárulnak ahhoz, hogy az arctonik valóban beteljesítse a funkcióit: az arcon lévő mikroszennyeződések eltüntetését és a pórusok összehúzását, viszont ez a tonik ennél jóval többet ígért. A leírás szerint mindezeket teljesen kíméletesen teszi, hála a a gondosan összeválogatott összetevőknek – ez számomra kiemelt jelentőséggel bírt, mert borzasztóan érzékeny az arcbőröm, egy-egy bőrhibát csak nagyon nehezen tudok eltakarni. Végül felkerestem a honlapot és elolvastam szinte az összes termékükhöz az ott írt véleményeket és meg kellett állapítanom, hogy talán most azért mégiscsak lehet alapja barátnőm rajongásának, így kipróbáltam.

Az az arctonik, ki kell mondjam, egy csoda! A maradék kis sminkem, amit már nem is lehetett látni szabad szemmel, azt is gyönyörűen leszedi, ráadásul a kellemes, pórus-összehúzó hatását is egyből lehet érzékelni, rögtön a használat után sokkal egészségesebbnek éreztem az arcomat. Az arcbőröm szinte feltöltődött, feszesebbé, rugalmasabbá vált, gondolom, ez a hialuronsavnak volt köszönhető. A hialuron mellett van még benne többek között rózsavíz, amely szintén szuper az érzékeny arcbőrre (képzeljétek, még egy kis bőrpír sem jelent meg), aloe vera és még sok más…

A másnapi munkaügyi ebédemen már felüdülten, váratlanul szép arccal és persze magabiztosan tudtam megjelenni, amelynek szerencsére az eredménye is meglett. Bátran kijelenthetem, hogy a Florence BIO terméke bizonyos, hogy benne van a legjobb arctonikok körében!