Sörfesztivál és a tavalyi fotók

Itt a tavasz, és hamarosan itt a sörfesztivál! Alig várom már, hogy melegedjen az idő, és jól essen egy hűsítő söröcske. Ilyenkor mindig kiülünk a baráti társasággal a fesztivál alkalmával a térre az árnyas fák alá, és egy rögtönzött pikniket tartunk kis csemegével és az ország legjobb söreivel. Sok fotó is készül ilyenkor, ezek pedig nagyon kedves emlékek, épp most nézegettem a tavaly készülteket…

Arra gondoltam a napokban, hogy meglepem a többieket azzal, hogy kinyomtatok egy-egy igazán jól sikerült képet. Szerencsémre rátaláltam a Sooters weboldalára és gyerekjáték volt online elindítanom a fényképek nyomtatását és megrendelnem őket. Nagyon kényelmes és egyszerű volt az egész folyamat, és persze alig várom már, hogy kézhez kapjam az elkészült fényképeket. Remélem, hogy mindenki örül majd nekik! Közben pedig szuper, hogy ott van már a tarsolyomban a Sooters, ha újra aktuális lenne a fényképek nyomtatása. Többféle szolgáltatásuk is van, rendelhetünk akár ajándéktárgyakat is, például fotóval ellátott bögrét vagy puzzle-t, esetleg fényképalbumot. Tök jó, hogy nem csak a fényképek nyomtatása a profiljuk, hanem ilyenekben is lehet náluk gondolkozni, vagy akár poszterben, vászon faliképben.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézzen rá a weboldalra, mert szuper dolgok vannak. Örülök, hogy ilyen egyszerűen és gyorsan össze tudtam hozni egy kis kedves ajándékot a barátaimnak.