Sör és masszázs ajándékba

Karácsony közeledtével mindig elgondolkodom, hogy mit is tudnék ajándékozni a barátomnak. Most valami egészen különlegeset gondoltam ki. A sört azt nagyon szereti, de nem mindegyik fajtáját, ezért úgy gondoltam, hogy egy sör válogatást vásárolok össze számára, mindenből a legjobb sör fajtát összeválogatva, különleges és külföldi söröket vegyítve. A szűretlentől kezdve, a különböző számomra nem sokat mondó APA, IPA rövidítéseken át, még a kézműves gyümölcsös sörök is szerepelnek a repertoárban. Szerintem ennek a sörválogatásnak nagyon fog örülni, majd otthon rendezhet sörkóstolót. Önmaga értékelheti a söröket, hogy a prágai vagy éppen egy kis osztrák faluból származó sör-e a finomabb. Mindezt teheti azok után, hogy rész vettünk a másik ajándékán, egy páros masszázson.

Régóta tervezünk elmenni egy ilyen masszázsra, de eddig sosem jutott rá időnk, ezért most úgy gondoltam, hogy meglepem magunkat egy ilyen különleges masszázzsal. Az interneten keresztül találtam egy helyet, hiszen a romantikus páros masszázs Budapesten címszó sok találatot kihoz, de ezeket között érdemes válogatni és a legjobb helyre ellátogatni. Tettük ezt mi is. De hogyan is választottam ki a masszázs szalont? Amikor megláttam, hogy a szalon hirdeti, hogy létezik náluk romantikus páros masszázs, rögvest meg is néztem az oldalukat. A romantikus páros masszázs Budapest területén egy olyan kritérium együttes, melynek minden tagjának meg kell egyezniük. Hiszen az a lényeg, hogy együtt töltsük a masszázs élményt. Ez a csodálatos szalon pedig minden kritériumnak meg tudott felelni. Amikor odakattintottam, láttam, hogy mennyire színvonalas az oldal. Így érdemesnek tartottam arra, hogy tovább olvassak, és tájékozódjak az általuk nyújtott szolgáltatásokról. Itt találtam meg remekül leírva, hogy milyen thai masszázs fajták tartoznak a profiljukba. Nagy szerencsémre az általunk már régen kipróbálni kívánt páros masszázs is jelen van, így tovább tájékozódtam, hogy hogyan is történik az a bizonyos páros masszázs. A szalon általános tájékoztatója minden tekintetben nagyon érhető, és könnyed formában megírt, így az is jól el tudja képzelni milyen masszázsra jelentkezik be, aki még soha nem vett részt ilyesmin.

romantikus páros masszázs Budapest

A páros masszázsnál még csomagot is lehet választani. Bár mi a romantikus páros masszázson szeretnénk rész venni, de a szalonban nem csak romantikus masszázs érhető el, hanem barátnők masszázsa és leánybúcsúk is szervezhetők hozzájuk. Mi bizony maradtuk a párommal a romantikus masszázsnál, kiválasztottam egy nagyon kedvező csomagot. A feszültség, és az egész napos hajtás után mind a kettőnknek jól fog esni ez a masszázs. Az év végén mindenkinek kötelezővé tenném ezt a fajta kikapcsolódást. Én be is jelentettem magunkat. A szalonnak két üzlete is van, de csak az egyik helyen lehet páros masszázson részt venni. Ami nem is baj, hiszen hozzánk, a lakóhelyünkhöz pont az esik közelebb. Nagy várakozásokkal tele indultunk neki, és a várakozásainkon túl teljesített a szalon. Annyira kellemes, nyugtató körülményeket teremtettek, hogy igazi ellazító érzésekkel indultunk el. Mi az olajjal történő masszázst választottuk, de a szalonban lehetséges úgynevezett száraz masszázs is. Nekünk az olajjal történő masszázs nagyon elnyerte a tetszésünket, a masszőrök igazán profik. Egy különleges élménnyel gazdagodtunk a párommal együtt. Még a párom is elismerően nyilatkozott, hogy jó ajándékot választottam, és azóta a barátainak meséli, hogy mindenképpen próbálják ők is ki ezt a fajta masszázst, mert igazán különleges és egyedi formája a kikapcsolódásnak.