Reklámnak köszönhetően találtam meg az új fogorvosom

A tavalyi évben minden családtagomnak színházjegyet vagy koncertjegyet vásároltam, mert szeretek valamilyen élményt adni a tárgyi ajándékok helyett, ezért úgy gondoltam, hogy egy ilyen kulturális kikapcsolódásnak biztosan mindenki örülne. A keresgélés közben egy kuponos oldal reklámjának köszönhetően találtam rá a Fogorvos Budapest rendelőjére, ami éppen kapóra jött, mert a fogorvosom szülési szabadságra ment, viszont az éves fogkőleszedésem és a konzultációm kimaradt. A rendelő honlapján találtam bemutatkozást képekkel az itt rendelő orvosokról, akik négyen vannak jelenleg a rendelőben különböző tapasztalatokkal. Én egy fiatal, számomra szimpatikus doktornőhöz be is jelentkeztem, hogy elvégezze a fogkőleszedésemet és megnézze a fogaim állapotát. Mivel a korábbi orvosom hosszabb távon nem lesz elérhető, ezért döntöttem a Fogorvos Budapest mellett, mert meggyőzőek voltak a képek, jók a vélemények, hibátlan a rendelő állapota és bizalomgerjesztő volt, hogy minden árat tételesen megtaláltam a honlapon, mint az ingyenes konzultáció, a fogimplantálás vagy a foghíd árak. A szolgáltatások körei nagyon széleskörűek, az általános tömésektől a parodontológiáig minden kezelés megtalálható ezen a helyen. Gyermekfogászat is található a rendelőben és több alternatívát nyújtanak fogszabályozási és fogimplantálási megoldásokra is.

A rendelőben nagyon kedvesen és mosolygósan fogadtak, már a recepción segítőkész kollegina dolgozott. A telefonos foglalásomkor felhívta a figyelmem arra is, hogy a parkolás nem egyszerű a környéken, így érdemes P+R-t választani és metrózni, mert onnan viszont nagyon jól megközelíthető a rendelő. A környezettel is nagyon meg voltam elégedve, tisztaság volt mindenhol és a váróban sem kellett sokat várni, az időpontomnak megfelelően tudtak fogadni. A doktornő is szimpatikus volt, bemutatkoztunk egymásnak, a korábbi fogorvosi kezeléseimet is elmondtam neki, illetve, hogy évente jártam rendszeresen fogorvoshoz egy általános kontrollra, gimis korom óta, mióta fogszabályzóm volt, emellett pedig rendszeresen kértem fogkőleszedést is, és szeretnék ezentúl hozzá járni ezekre az alkalmakra. Nagyon megörült, hogy nem konkrét panasszal érkeztem hozzá, hanem a kevés olyan páciense közé tartozom, akik általánosságban is járnak fogorvoshoz, nem csak fájdalommal mennek hozzá vagy például a foghíd áraira, illetve valamilyen kezelésére kíváncsiak. A doktornő alaposan megnézte a fogaim, megkérdezte milyen fogkrémet és fogkefét használok, és javasolta, hogy lehet a puhább kefe jobb lenne a számomra, mert a fogínyemen egy pici gyulladást lát, aminek nem tesz jót az erős dörzsölés, de a fogkőleszedés is segíteni fog ezen, hiszen az is javít a gyulladásos állapoton. Megbeszéltük a következő kezelésem időpontját is, ami egy picivel kevesebb, mint egy év múlva lesz, hogy ne a karácsony előtti időpontba kelljen ismét mennem, utána viszont ő is egyet értett, hogy évente elég lesz majd járnom.

A rendelővel és az árakkal is nagyon meg voltam elégedve, mert egy nagyon korszerű magán fogászati rendelőről van szó, amihez korrekt árak és valóban minőségi kiszolgálás társul, így örültem, hogy megtaláltam a Fogorvos Budapest rendelőjét és bizalommal fordulhatok hozzájuk bármilyen panaszommal, mert tudom, hogy valódi és őszinte segítséget fogok tőlük kapni, valamint nem kell várakoznom, hanem valóban az időpontomban fogok bejutni a doktornőhöz.