Olyan szakemberek, akiket szívesen meghívnék egy sörre

Történt néhány napja, hogy eldugultak a lefolyók a sörfőzdében. Nem kell túlságosan járatosnak lenni a szakmában ahhoz, hogy az ember tudja, mekkora baj is ez számunkra. A mi életünk a sör körül forog. Na nem alkoholistákra kell gondolni, hanem pár barátra, akik nagyon szeretnek sört főzni.

Ez a hobbink, és egy nap szeretnénk, hogy több legyen, mint csupán hobbi. Az álmainkat azonban keresztül húzta ez a kellemetlen incidens. Nem tudtuk, hogy mitévők legyünk. Aztán visszaemlékeztem, hogy az egyik ismerősöm még korábban megemlített egy oldalt.

Elvileg az ennél a cégnek dolgozó szerelők pár órán belül kiérkeznek minden problémához. Emellett rendkívül körültekintőek, pontosak és precízek.

A fenéért sem jutott eszembe a nevük, és egész este ezen gondolkoztam, mikor egyszer csak rájöttem. Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24 volt a cég neve! Kivergődtem feleségem mellől az ágyból. Ő nem értette, hogy miért kezdtem el bőszen gépelni a laptopomon. Beírtam, hogy https://vizgazfutesszerelo24.hu, mert még a honlap nevére is emlékeztem.

A feleségem ekkor morcosan felkelt és megkérdezte, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy jöjjön ide ő is. Meglátta a címsorban, hogy https://vizgazfutesszerelo24.hu és csalódottan lebiggyesztette először az ajkát. Nem volt túlságosan nagy technikai zseni. Mikor azonban ránézett az oldal kellemes kialakítására, még az ő érdeklődését is fel tudta kelteni. Rólam pedig nem is kell beszélni.

Tetszettek az ígéretek, amik kis, lebegő pecsétek formájában voltak kiírva a főoldalra. 24 órás ügyeleti szolgálatuk volt, tehát minden panaszomra volt idejük, a nap bármelyik pillanatában. Ez már egy jó biztosíték arra, hogy precíz munkát végeznek. Ha nem így lenne, akkor biztosan rövidebb idősávon belül lehetne kommunikálni velük.

Az első pozitív csalódás után elkezdtem lapozgatni az oldalt. Azzal ellenőrizgettem végig, hogy mennyire átlátható, hogy megkérdeztem a feleségemtől, hogy érti-e. Teljesen meg volt lepődve azon, hogy igen. Olyan dolgokat tanult meg a dugulás elhárításról és a fűtésszerelésről, amikre álmaiban sem gondolt. Nem is tudott volna, mert éppen azokból ébresztettem fel.

Megkérdezte, hogy biztos kell-e dugulás elhárításra szakembert kihívni? Meg volt győződve arról, hogy a házi praktikák működni fognak. Én azonban hevesen tiltakoztam és megmutattam neki az ehhez kapcsolódó oldalt a Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24-en. Itt szépen el volt magyarázva, hogy meddig érdemes saját kezűleg megpróbálkozni a probléma megoldásával. A sörfőzdénknél történt incidens egyértelműen ezen a kategórián kívül esett.

Visszafeküdtünk aludni, aztán másnap délután, mikor újra összejöttünk a srácokkal, megvitattuk a kérdést. Én elmeséltem nekik, hogy milyen pofás oldalt találtam az interneten. Mindenki szkeptikus volt elsőre, úgyhogy megkértem az egyik haveromat, hogy írja be a laptopján a https://vizgazfutesszerelo24.hu címet.

Hasonló reakciójuk volt, mint a feleségemnek. Ők azonban a szakképzettség másik végletébe estek. Nagyon otthonosan mozogtak mindenfajta szerelésben, ezért az ő véleményük volt a mérvadó az oldallal kapcsolatban. Meglepődtem, mikor azt mondták, hogy igen, ezen az oldalon helyesen van leírva az, hogy meddig szabad házi praktikákat használni.

Ezzel pedig el is döntetett, hogy kit fogunk megbízni a javítással. Felhívtuk az ügyfélszolgálatot, elmagyaráztuk a problémát. Mondták, hogy egy órán belül ki is fognak érkezni és lám, nem tréfáltak. Estére már készen is voltak, a sörfőzdés álmunk pedig nem veszett el.

Reméljük, hogy az idei söreink is olyan jók lesznek, mint a Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24 szolgáltatásai.