Munkaruha még a sörfesztiválon dolgozóknak is kell

Volt egy év, mikor azon kevés szerencsés ember közé tartozhattam, akik nem csak mint vendégek, hanem mint szervezők is részt vehettek az általam annyira szeretett sörfesztiválon.

Nagyon jó, maradandó élmény volt, hogy már a szervezői oldalról is beleláthattam egy ilyen nagy fesztivál előkészületeiben és részese lehettem annak, ahogyan a csoda születik.

A pavilonok standok felállítása, ezek elosztása, mind mind pontos tervezés eredménye. Egy ilyen fesztiválon az utolsó kavics is meg van tervezve. Itt még a szemeteseknek is ki van számolva, milyen távolságra legyenek egymástól.

Az ilyen rendezvényeken nem csak a berendezésről, hanem a munkaruhákról is gondoskodni kell. Ebben az évben én feleltem azért, hogy beszerezzem a szűkséges munkaruhákat, hiszen nem csak csaposok vannak a rendezvényen, nem csak söröket, hanem különböző ételeket is lehet kóstolni.

Ezért az én feladatom volt az ételeket árusító standoknál segédkező munkatársaknak megfelelő konyhai öltözetet szerezni.

Szerencsére egészen egyszerűen sikerült teljesítenem ezt a feladatot. Manapság az interneten már mindent lehet kapni. Nem is kellett külföldről rendelnem. Van egy cég ugyanis itt, Budapesten, akiknél szinte minden munkakörhöz lehet valamilyen ruhát kapni. Ők a https://www.lumaxpro.hu webshopja. Igaz, van személyesen megtekinthető üzletük is, de az internetes vásárlás volt a legkényelmesebb számomra. Vannak olyan védőruháik, amik megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak, követelményeknek is.

Ahogyan gondolom már kitaláltátok, a https://www.lumaxpro.hu kínálatában nem csak a klasszikus értelemben vett munkaruhát, mindenféle overallok és szerelő ruhák kaphatók. A munkavédelmi felszerelések mellett rengeteg vendéglátásban használatos holmit is lehet itt venni.

Itt vettem az egész csapatnak kötényeket, sapkákat, szakácsingeket és munkavédelmi cipőket is azoknak, akiknek kellett. Nagyon sok mindent lehet itt kapni, szakácsingekből elég nagy a választék, több színben is lehet kapni. Persze a legtöbb fekete vagy fehér, ezek a legjellemzőbben előfordulók a konyhákban. Az egyes színek között is rengeteg modellből lehet választani. Aki itt nem talál magának megfelelőt, annak szerintem semmi sem lenne jó.

Több fazon is van, vannak hosszabbak, rövidebbek, más az ujjak hossza, a kialakítás, a gombok. Elég sok variáció áll a vásárlók rendelkezésére.

Maga az üzlet szerintem elég jó. Egyszerűen lehet rendelni, hamar szállítanak. A megrendelt ruhák pedig nagyon jó minőségűek voltak. Jó volt az anyaguk, a méretezésük, mindenkinek elnyerték a tetszését.

Mivel nagy tételben vásároltam, sikerült még egy kis kedvezményre is szert tennünk. Abszolút meg voltam elégedve velük. Mindent meg tudtam egy helyről rendelni, nem kellett több oldalról összevadászni a kellékeket. Nagyon nagy a kínálat, minden terméknek szuper a minősége a https://www.lumaxpro.hu oldalon. Megéri innen rendelni, nem okoztak csalódást.

Sikeresen teljesítettem a küldetésemet a fesztiválon, minden gördülékenyen haladt és sikerült minden felmerülő gondot megoldanunk. Nagyon élveztem, hogy segíthettem az előkészületekben.