Munka közben csúszik jól a sör

Változnak a szokásaink baráti körön belül: régen otthonról eljárni szerettünk és valami vendéglátóhelyen kikérni valami finom nedűt pár korsóval, most meg otthon szeretünk maradni. Mi a Guinnessre szavazunk, sörök terén. A hobbink terén meg a motorbolt.co.hu-ra. Nincs is jobb, mint egy jó sörözős beszélgetés, és közben egy kis elektromos kerékpár hátsó kerék szerelés. Munka közben jobban esik – ennyi…

Higgyétek el, bármi ilyen, mint az elektromos kerékpár hátsó kerék szerelés könnyebb úgy, ha haverokkal csináljátok, mert bizonyos kor felett és a gyermeknevelés mellett össze kell kapcsolni a dolgokat. Főleg, mert másként nem jut mindenre idő. Ezért, ha átjönnek a haverok mindent egyszerre csinálunk, így szerelgetünk is. Hozzávalót, eszközöket pedig az említett motorbolt.co.hu-ról rendelünk mindig.

elektromos kerékpár hátsó kerék szerelés

Egyikünk pedig különösen érti ezt a műfajt (az elektromos kerékpár hátsó kerék szerelést), mert már régóta elektromos bringát használ. Nem mellesleg azt is az említett webshopból vette, a Viczai Kft-től.

Mit találtok még meg náluk? Motoros ruházatot, gumikat kétkerekűekre, mindent az elektromos robogók világához, stb. Hatalmas bolt, hatalmas választékkal. És ha budapestiek vagytok, nekem elhihetitek, hogy sok minden szükséges innen, mert a belső kerületekben lassan mindenkinek le kell tennie az autót. Már most le kéne, de szerintem úgy 10 éven belül ez rendeletbe lesz foglalva. Ez egy olyan bolt, ahol megláthatjátok, mennyi-mennyi opciótok van már a fenntartható közlekedésre akkor is, ha nem akartok “tömegközlekedni”.

Nem csak magukat a járműveket árulják, de a szereléshez a hozzávalókat is tehát. Nézzetek be hozzájuk, fentebb a link!

És még valami, mert a gyerekeket is említettem: annyira bele vannak ezen helyen bolondulva a kétkerekűekbe, hogy még gyermekbiciklit és játékbiciklit is vásároltunk egyszer-egyszer már innen. Mert mi így csináljuk: a kétkerekűek használatára neveljük a gyerkőcöt. Mert örülnénk, ha nagy korában ezt csinálná ahelyett, hogy autózni akarna ő is mindenhová. Ha leteszitek a voksot emellett a közlekedési forma mellett, a Motorbolt örökre a segítségetekre lesz mindenben!