Mit vegyek karácsonyra – infrapanel ajándékba?

A karácsonyi időszak mindig nehézkesebb, a hajtás és az, hogy mindenkinek meglegyen az ajándéka frusztrálttá teszi az embert. Én időben elkezdtem az ajándékok beszerzését, egy – két kisebb ajándékot hagytam a végére. Sör formájában testesültek meg ezen ajándékok. A sör egy jó ajándék, már annak, aki szereti, így érdemes annak vásárolni különböző minőségű és fajtájú söröket. Én is így tettem, egyfajta kóstolóra gondoltam, hogy egy – egy malátás, búzasört, és gyümölcssört vettem az ajándékozottamnak. A párom, aki a söröket kapja, ilyen kis meglepetéseket nagyon is kedvel, hiszen ötletesnek mondhatnám, valamint megvan rá a módja, hogy jól érezze magát a finom sörök hatásától.

De ez egy kisebb ajándék volt számára, a nagyobb pedig nem más, mint egy infrapanel. Mindig panaszkodott, hogy az olvasások során fázik, holott a lakásban nagyon is jó idő van, mármint ha mozog az ember. De mivel ülve picit hidegebb van, így egy alternatív fűtési megoldást kerestem arra, hogy meleget teremtsek részére. Teljes mértékben arra gondoltam, hogy valami újat és meghökkentőt szerzek be a párom számára, nem azt a megszokott olajradiátort, vagy hősugárzót. Egészen másban gondolkodtam, és amint ezen agyaltam, rájöttem, hogy mire is van szükségem – hát nem másra, mint egy infrapanelre.

Találtam egy szuper oldalt is, ahol számos ilyen terméket forgalmaznak, innen tudtam meg ténylegesen, hogy az infrapanelnek milyen ismérvei vannak. Első talán, ami a legjobban megragadott az infrapanel tekintetében, hogy alig lehet észrevenni, hiszen falra, vagy éppen a plafonra is fel lehet szerelni, és úgy tudja sugározni magából a meleget. Következő ilyen pozitív ismérve, hogy hangtalan. Annál idegesítőbb nincs, mint hogy valami ott brummog, vagy éppen forog az ember mellett, úgy teremtve kellemesebb időt a szobában.


Tehát ezeket szerettem volna elkerülni, és sikerült is azzal, hogy egy ilyen csodálatos oldalra bukkantam, ahol nem csak az infrapaneleket az árakkal együtt találtam meg, hanem némi termékleírást és fényképeket is. Hiszen így ezen feltételek ismeretében nekem és más vásárlóknak is könnyebb a döntés, a tekintetben, hogy a vásárlást elindítsák-e, vagy sem. Az oldalon az infrapanelek árakkal együtt szerepelnek, így az oldal ténylegesen nem árul zsákbamacskát. Az érdeklődő láthatja, hogy mit kap meg a pénzéért. Az oldalon az infrapanel árak tekintetében én teljes mértékben meg voltam elégedve, hiszen annyira kedvező áron kínálják a termékeket. Külön – külön is kaphatóak a működéshez szükséges panelek, hiszen van egy kerete és van egy fűtő része, de az egész egység ténylegesen észrevehetetlen és a szobához tud idomulni. Számomra, még ha fehér színű is, akkor egy képre hasonlít, máskülönben pedig teljesen a környezetébe tud olvadni.

infrapanelek árakkal

Nem is gondolkodtam tovább a párom nagyobb ajándékában, hanem megrendeltem eme nagyon praktikus és a szeretetről árulkodó ajándékot. Nem találtam jobb árakkal forgalmazó céget, ahol a minőség is ilyen magas színvonalú.

Alig várom, hogy átadhassam az ajándékomat, és hogy felszereljük, és hogy ez a szuper infrapanel üzemelni kezdjen és hőt bocsásson ki magából. Természetesen olyan méretűt, teljesítményűt választottam, amely az olvasószoba hőmérsékletéhez megfelelő mértékben hozzá tud járulni. A cég nagyon gyorsan szállított, és a csomagolást kicsit megbontva megláthattam a remek minőségű terméket. Másnak is ajánlottam már ezt a remek termékeket forgalmazó oldalt, hiszen jó áron, csodás termékekkel lehetünk gazdagabbak. A barátaimnak erről tudniuk kell.