Miért hiszik, hogy a szerelés meg az ivászat az mind “férfi dolog”?

Oké, én több sörfesztiválon is jártam már, tudják ezt az ismerőseim, de inkább csak a társaság miatt voltam ott mindegyiken…

Szeretem a sört is, nyilván, ha már ilyen helyre megyünk a haverokkal szociális életet élni, de ettől még nem szeretem annyira a söröket, hogy engem kelljen kérdezgetni arról, hogy ki milyet vásároljon, vagy rendeljen bulikba. Nem tudom, kinek milyen fajta sör ajánlott kipróbálásra, sajnálom 🙁 A másik ilyen eset pedig az volt, amit kicsit furának éreztem, amikor tőlem érdeklődtek gipszkarton csavar méretek ügyében. Csak azért, mert férfiember volnék, erről is azt hiszik, hogy értek minden ilyenhez? Ez nem így működik!

Na de mindegy, nem akartam beégni, és amikor erről is tőlem kérdezősködött a barátnőm legjobb barátnője, rákerestem, hogy honnan rendelhetnek az ő párjával könnyedén. Minden út a csavarholding.hu weblapra vezetett! A gipszkarton csavar méretek meg minden más is nagyon egyértelmű ott (jól lehet szűrni, keresni, szortírozni) – miért is nem a saját, szintén férfi párját kérdezi ezekről Edina, nem értem, de a csavarholding.hu egyébként, ha már így rájuk találtam, elmondhatom, hogy nekem is tetszik. Szóval, végül is hálás is lehetnék, erről a helyről mindenféle jól jönne/jöhet még nekem is a jövőben. Jó egy ilyen webshophoz nyúlni azonnal, a kezdőlapomról indítva, mert idővel minden háztartás életében eljön valami kötelező fúrás-faragás. Akár nagyobb léptékben is – a nagyobb lépték pedig céges beszerzési szinten is értelemezhető a csavarholding.hu esetében.

gipszkarton csavar méretek

Itt aztán minden van (kicsiknek s nagyoknak)!… Nem csak csavarok, gipszkarton csavar fajták, de másban is hasznos segítség. Nekem ugyan nem kell annyi minden, mint nekik az új “projektjükhöz”, de itt én is szívesen nézegetek tehát azóta, hogy megtaláltam. Egy új, szigetelt csavarhúzó, meg néhány villáskulcs is, mert jó pár a régi lakásunkban maradt, ahová már alig van bejárásom. És itt, a Csavar Holding online shopjában bármi is eszembe jutna, azt itt megtalálom – még mindig ez a benyomásom. Legalábbis eddig még semmi olyan nem ugrott be, ami egyszer kéne/kellhetne, de itt nincs, viszont tényleg nem tévedek el és zavarodok bele, laikusként sem. A gipszkarton csavar méretek senkinek jelenthetnek többé olyan kihívást, teljesen outsiderként, ami miatt egyszerűen elmenne a kedvük az egésztől… Simán lehet, hogy egy ilyen jó shop olyan kedvet csinál, és olyan fokú önbizalmat ad, hogy előbb-utóbb magunk csinálunk meg mindent otthon, és nem hívunk egy rakás további dologhoz már szerelőt sem!

Magánszemélyként, céges vásárlóként külön is regisztrálhatunk az ideálisabb menetű shoppingoláshoz, a szállítási díjak sávosan, jól vannak belőve, és nagyobb összeg fölött természetesen ez utóbbi ingyenes. Mivel van céges opció is, ezért raklapos, komoly kvantitású beszerzés is sima náluk. Partnerük a GLS, amit senkinek nem kell bemutatni nyilván.

Fizetési módok: átutalás, készpénzes utánvét, de természetesen megy kártyával is. Nagyon helyes, fogyasztóbarát ábrákkal magyaráznak mindent az oldalon – és mostanra annyira belemélyültem a bemutatásukba, mert annyira megtetszettek, hogy kivételesen frankó webshoppá kezdenek válni a szememben, oly mértékben, hogy egyfajta etalonnak tűnnek nekem, jelenleg. Pláne azután, amiket róluk olvasok egyéb helyeken. Hisz a mai világban már, ha valami létezik mondjuk webshopként egy ideje, és rendelnek onnan az emberek, arról lesznek visszajelzések is. (Róluk igen jók ezek) Tudnám javasolni az említett ismerősnek is, hogy az én kérdezgetésem helyett, nézelődjön mindig, bármilyen témakörben, általánosan is az interneten. Most végül azért született meg a bejegyzésem, hogy előre segítsek azoknak, akik Edinához hasonlóan hozzám fordultak volna amúgy is… De tényleg hasznos volt ez a kis csavaros kirándulás, számomra is!