Metalsistem rozsdamentes polcokkal találkoztunk Budán

A jó sörfesztiválból sosem elég

Egyszer volt Budán kutyavásár, de nem úgy sörfesztivál! A barátaimmal nagy sörösek vagyunk, nagyon szeretjük a jó minőségű, kézműves söröket. Budai legények vagyunk, ezért elsősorban Budán szoktunk keresgélni magunknak olyan programokat, ahol finom söröket lehet inni. Persze Pestet sem vetjük el ilyen szempontból, és a jó sörfesztiválokra mindig visszatérő vendégek vagyunk. Ilyenkor általában nagy csapattal megyünk. Szerencsére elég kiterjedt a barti kör, ezért mindig össze tudunk rántani egy tucatnyi embert, akikkel valóban élvezetes a sörivás, és a sör lelőhelyek, fesztiválok végiglátogatása. Madarat tolláról, embert barátjáról mondják. Nos, az én haverjaim szerencsére mind egytől egyig osztják a jó sörökhöz fűződő szenvedélyemet és örök vonzalmamat. Így aztán mindig van kivel ökörködni az ilyen rendezvényeken.

A múltkori sörfesztivál különösen jól sikerült, amire ellátogattunk. Nem is tudom, mitől lehetett, de valahogy minden klappolt, igazán megfelelő volt a csillagok állása. Nagyon szép időnk volt, ráadásul a fesztivál helyszíne a Duna partra nézett. Kikértük a kis söreinket, leültünk a parton, és beszélgettünk, nagyon jó hangulatú este volt. Még a zene is tetszett, ami a hangszórókból szólt, ami nagy szó, mert én elég válogatós vagyok ilyen téren. Egy idő után azonban arra lettem figyelmes, hogy valami egészen más köti le a figyelmemet. A csapos melletti nagy polcot pécéztem ki magamnak. Nekem is jól jönne egy ilyen, másodállásban ugyanis irodai italgépek, automaták telepítésével, feltöltésével foglalkozom, és százával állnak nálam a különféle üdítők és rágcsák. Jó lenne hathatós megoldást találni a tárolásukra. Ezért amikor legközelebb felénk fordult a csapos, rá is kérdeztem rögtön a polcokra.

Metalsistem rozsdamentes polcok a profi tárolás érdekében

“Nem csal a szimatod” – mondta – “ezek valóban nagyon megbízható polcok. A Metalsistem rozsdamentes polcait látod mögöttem, én csak ezekben bízok. Ezek a Metalsistem szabadalmaztatott fém polcai, és nagyon magas minőséget és megbízhatóságot nyújtanak a megfelelő tároláshoz. Nekem azért tetszettek meg, mert tökéletesek az élelmiszeripari termékek tárolásához. Ráadásul ezeket aztán bármilyen rendezvényre vihetem, a Metalsistem polcok mindent kibírnak! A rozsdamentes kivitel miatt a legcudarabb időjárási körülmények sem kottyannak meg nekik. Voltam már olyan fesztiválon is, ahol két perc alatt nagyon durván leszakadt az ég alja, nem számított rá senki. Még szerencse, hogy ezekkel a polcokkal mentem akkor is, semmi bajuk nem lett az esőtől. Pedig képzelheted, az tényleg olyan volt, mintha dézsából öntötték volna.”

“Mindennek tetejébe ráadásul nem is néz ki rosszul, nemde bár? A Metalsistem fém polcoknak bizony nagy előnye az esztétikus megjelenés. Ezekkel tényleg kitelepülhetek rendezvényekre, és ha úgy van, az eladásra kínált kézműves termékeinket is nyugodtan kipakolhatom rá. Nem ront az össz élvezeti értékből, kellemes látványt nyújt. Még rusztikussá is teszi az egészet, szerintem nagyon is illik az ehhez hasonló fesztiválok hangulatához ez a megjelenés. Én nagyon megszerettem a Metalsistem polcait, ha titeket is érdekel, jó szívvel tudom ajánlani.” Nagyban bólogattunk minderre, de a csapos még rá is kontrázott egy sort. “Tudod honnan szerezzétek be ezeket? Én a Rackinglogot ajánlom, kevés hozzájuk hasonló korrekt, megbízható céggel találkoztam itthon. Ráadásul minden polcukra, így a Metalsistem rendszerekre is gyártói garanciát vállalnak, és nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkeznek. Kell ennél több?”

Nos, ilyen marketing után biztos, hogy otthon utána nézek a Rackinglog polcrendszereknek és a Metalsistem fém polcainak. Ti telepítettetek már ilyen megoldást? Ha igen, mik a tapasztalataitok? Ne tartsatok magatokban semmit, kíváncsian várom a beszámolóitokat!