Itt nézd meg, hogy működnek a hangtálak: https://www.nepalitermekek.com/collections/tibeti-hangtalak

Mindenki más módját gyakorolja a lazításnak. Van, aki leküld egy pohárkával, van aki sportol valamit, van, aki csak lehunyja a szemét és máris egy másik világban van. Sokáig az volt a bevált módszerem, hogy megittam egy jópofa sört, hogyha úgy éreztem, hogy egy kis kikapcsolódásra van szükségem. Azt viszont azért hamar levontam magamban, hogy ez nem egy fenntartható módja a lazításnak, hogyha egészséges szeretnék maradni 50-60 évesen is. Ezért elkezdtem egy másik módszer után kutatni, ami ugyanúgy ellazít, csak anélkül, hogy közben a legcsekélyebb mértékben is rombolna engem és az egészségemet.

Így találtam rá a hangtálakra és azok csodálatos nyugtató erejére. A https://www.nepalitermekek.com/collections/tibeti-hangtalak oldalon rengeteget olvastam arról, hogy mik ezek és miért is olyan hatásosak. Aztán persze rendeltem is egyet szintén a nepalitermekek.com oldalról, azóta pedig rengeteget használom. De hogyan is kell egy ilyen eszközt szakszerűen használni ahhoz, hogy a megfelelő nyugtató, relaxációt elősegítő hatást keltse? Erre is lehet válaszokat kapni a nepáli termékek oldalán.

Bármennyire is egyszerűnek tűnik a dolog, egy kis gyakorlást azért mindenképpen igényel, hogy tényleg olyan hangot tudjunk belőle kihozni, ami elősegíti a meditációt. Az viszont nem is kérdés, hogy megéri ezt a ráfordított időt, hiszen nekünk lesz csak jobb az élmény, hogyha professzionálisan tudjuk megszólaltatni ezt az eszközt. Minden szükséges információt megtalálhatunk a https://www.nepalitermekek.com/collections/tibeti-hangtalak oldalon.

Nagyon érdekes például, hogy a hangtál rezdülése attól is függhet, hogy a használója éppen milyen lelkiállapotban van, vagy hogy az energia szintje éppen hol áll. Remek gyakorlás például az, hogy arra figyelünk, hogy hallunk-e bármilyen különbséget a hangtálak hangjában különböző napokon, vagy akár különböző napszakokban. Aki rendszeresen és jól használja ezt az eszközt, akár úgy is érezheti, mintha a különböző hangok más és más érzelmi válaszokat váltanának ki a lelkéből. A rendszeres gyakorlás azt is kiválthatja, hogy egyre inkább összecsiszolódik a használó a hangszerrel és egyre inkább azonos hullámhosszra és frekvenciára kerülnek.

Tehát konklúziónak egyértelműen levonható, hogy a hangtál helyes használatának a kulcsa az, hogy minél többet gyakoroljunk rajta és minél többet foglalkozzunk vele. Ez annak a legjobb és igazság szerint egyedüli módja, ha a legjobban használjuk ezt az eszközt.

Persze az is igaz, hogy nem csak gyógyításra vagy meditációra lehet használni a hangtálakat, hanem ugyanúgy szórakoztatásra is. Ez viszont már egyértelműen ízlés kérdése, kinek mi tetszik igazán. Szerintem a legjobb az, hogyha akit érdekel ez a témakör első körben kipróbálja egy meditáció során, aztán eldönti, hogy tetszik-e neki vagy sem. Bár a válaszban gyakorlatilag biztos vagyok, számomra ez egy fantasztikus találmány. Ha megtetszett nektek is, látogassatok el a https://www.nepalitermekek.com/collections/tibeti-hangtalak oldalra, ahol hangtálakról és nepáli termékekről lehet átfogóan informálódni.