Ha fesztiválon szeretnél pultot vinni, ne felejtsd a papírtálcát!

Jártál már sörfesztiválon?

Persze a sörfesztiválokról – egyébként teljesen természetes módon – mindenkinek a jó sörök (mármint ideális esetben) jutnak az eszébe, de azért lássuk be, hogy tele gyomorral sem túl célszerű érkezni egy ilyen helyre. Ha már voltán sörfeszten, gondolom, ez nem teljesen újdonság a számodra; ha pedig még csak tervezel ilyenen részt venni, akkor ezzel is érdemes számolni! Itt persze jellemzően nem egy több Michelin-csillagos étterem felszolgálási szintjével és fine dininggal kell számolni, ettől függetlenül számomra mindig is megvolt a maga bája és felülmúlhatatlan hangulata a sörfesztiválos, de igazából bármilyen tömegrendezvényes ebédnek – akkor kicsit kevésbé, ha éppen én vagyok a felszolgálói pozícióban, de hát ezzel jár, ha az ember családi vállalkozásban dolgozik, nemde? Egyébként nagyon élvezem a munkámat, félreértés ne essék – a fesztiválokra viszont sokáig gondot jelentett az, hogy honnan a legjobb beszerezni a különböző eszközöket.

Ez a probléma és az áruházak folyamatos váltása megszűnt, mert végül megtaláltuk a legjobb választást a papirtálca és hozzá hasonló elemek megrendeléséhez a Hunnia Kristály webáruházban! Itt nem csak a papirtálca, hanem számos csomagolóanyag kérdését gyorsan letudhatod, ráadásul mindezt úgy, hogy biztos lehetsz a szuper ár-érték arányban és nem kell azon aggódnod, hogy selejtes minőséget kapnál… sokan nem is gondolnák, de sajnos a papírból készült eszközökből is nehéz megtalálni azokat a kereskedőket, ahol tényleg korrekt minőséget lehet beszerezni és nem kell például két-három papirtálcát tenni egymásra, hogy kapjon némi tartást.

A Hunnia Kristály weboldalán nem csupán a papirtálcák különböző méretű variánsai között tudsz válogatni, hanem találsz például elviteles dobozokat, akár környezetbarát, lebomló kivitelben is; szívószálakat, fóliákat: alufólia, frissen tartó fólia, sütőpapír, de még raklapfólia is elérhető! Persze itt még abszolút nem ér véget a lista, hiszen találhatsz fagyis kelyhet, desszertestálakat, papír- és műanyagpoharakat egyaránt, persze a papírzacskók, tortacsipkék és szalvéták mellett. Értelemszerűen a kitálalt ételeket valamivel el is kell fogyasztani, természetesen emiatt sem kell aggódni, hiszen van bőven választék kávékeverőkből és egyszer használatos evőeszközökből is, ha pedig valaki elvitelre kéri a megrendelését, akkor kiadhatod a szuper minőségű habdobozaikban is. És sajnos ilyenkor termelődik szemét is, ráadásul elég tetemes mennyiségben, nem szabad elindulni szemeteszsák nélkül sem – ebből még kifejezetten nagy méretben, 100 x 50 centisben is van választék, ahogy élelmiszeres zacskókból is, számos különböző méretben, kivitelben és kiszerelésben.

És akkor ez még csak egyetlen menüpontja volt a Hunnia Kristály weboldalának. Szerintem egyértelmű, hogy itt tényleg szinte bármit meg lehet venni, amire az embernek vendéglátósként szüksége van, akár fesztiválokra szeretne kitelepülni, akár fix helyen szolgálja fel a finomabbnál finomabb ételeket – nem véletlenül ajánlom őket bárkinek, aki hasonló jellegű termékeket szeretne vásárolni!