Egy sör mellett kerültek elő az általunk ismert előszobafal otletek

Egy sör mellett az ember a világot is képes lehet megváltani, ha a megfelelő beszélgető partnert kapja a sör mellé. Legalábbis szerintem simán erről van szó, hiszen én még nem láttam két söröző embert egymás mellett csendben ücsörögni. Szóval ez valószínűleg egy ilyen kötelező eleme a sörözésnek, hogy bármi szóba kerülhet. Hát ha még egy sörfesztivált látogat meg az ember, ahol aztán minden van, IPA, stout, porter, lager és még sok-sok más típusú sörkülönlegesség, akkor aztán lesz is hozzá “üzemanyag”, hogy mindenki dalra fakadjon és elcsacsogjon a világ dolgairól. Nálunk például az előszobafal otletek kerültek elő azáltal, hogy Laci barátom és én is épp lakásfelújításban vagyunk, és ezért különösen foglalkoztatnak ezek a témák.

Itt most nem is arra gondolok, hogy milyen színűre lehet lefesteni egy előszoba falat, hanem sokkal inkább arra, hogy mivel lehet még azon túl, vagy ahelyett díszíteni: kerma.hu előszobafal otletek.

előszobafal otletek

Mert hogy nem csupán azzal lehet dizájnos egy előszoba, hogy szép a fal, vagy a bútorok, hanem azzal is, ha valaki falpaneleket használ, műbőrből, vagy szövetből. A kerma.hu webshopjában pontosan ilyen termékeket lehet kapni, amik erre a célra szolgálnak. Egészen megdöbbentő, hogy mennyire sokféle variáció közül lehet választani, ami a formát és elrendezést illeti, a színekről meg aztán nem is beszélve. De a végeredmény nyilván ránk van bízva, hogy éppen hogyan ragasztjuk fel a falra a megrendelt előszobafali panelt.

Az előző fotóhoz hasonló módon a kerma.hu-n is össze lehet válogatni az elemeket úgy, hogy a fali elem jól passzoljon az ülőkéhez például, de ugyanúgy az összes többi előszobai elemhez is. Tehát, ha már van egy tükrünk, amit nagyon szeretünk, akkor nem kell rögtön az egész garnitúrát lecserélni azért, mert a kerma.hu-ról rendelt termék nem pont hozzá illő – méghozzá azért, mert lehet tőlük színmintát is rendelni. Tehát nem árulnak zsákbamacskát, pontosan össze lehet hasonlítani a már lakásunkban meglévő színeket és anyagokat a kerma.hu-s színekkel. Szerintem ez hasznos lehetőség, amit érdemes kihasználni, hiszen egy-egy ilyen faltakaró hatvan-hetvenezer forint körül mozog.

Laci barátom kicsit aggódott azon, hogy egy ilyen nehéznek tűnő dolgot hogyan tegyen fel a tapétázott falra. A válasz viszont pofonegyszerű: bármelyik barkácsüzletben lehet kapni olyan ragasztót, amivel simán fel lehet nyomni a falra ezeket az elemeket. Ezek a ragasztók biztonsággal megtartják a fali paneleket még akkor is, ha az mondjuk kap valamilyen akasztót.

Az előszobafal otletek között nekem azok tetszenek a legjobban, ahol tükör és ülőke is van, de Laci csak a cipőtartóval foglalkozik – ami nem csoda, hiszen 6-an vannak a családban. A kerma.hu abban is segít, hogyha valaki kimondottan ilyen kész koncepciókat keres, hiszen nem mindenkinek van hozzá elég ismerete, vagy fantáziája, hogy hogy is érdemes ezeket megcsinálni. Aztán persze vannak olyan határozott elképzelésű emberek is, akiknek nem hogy nem kell segítség, de a megadott opciókon kívül szeretnének valami egyedit csináltatni. Természetesen erre is van lehetőség, szóval ne ijedjen meg az, aki esetleg nem találja meg a tökéletes színkombinációt: mert nem muszáj megtalálni, meg is lehet csináltatni!

Szóval abban maradtunk Lacival, hogy ő egy cipőtartós elképzelést valósít meg, én meg egy ülőkéset és a végén remélhetőleg mindenki boldog lesz. Ha ezek az előszobafal otletek ne lettek volna elég meggyőzőek számotokra, akkor érdemes körülnézni a kerma.hu-n is, mert ott sokkal több fotó és okosság látható és olvasható!