Egy-két sör még belefér, de a 40 nekem a váltást jelentette

Betöltöttem ezt a furcsán ható, és furcsa érzületeket keltő életkort, és elkezdtem komolyan venni a diétákat! A sörről nem mondok le egyedül, bár az nem is nagyon egészségtelen, csak hizlal. De ahhoz, hogy megengedhessem magamnak, hogy a haverokkal ily’ módon lazulhassak el, az ezen időn kívüli szakaszaiban az életemnek mindig kiemelten figyelek a diétára.

Milyen diétákat követtem eddig? Próbáltam párat, de egyet kiemelek… A netbiobolt.hu-n részletesen írnak a PALEO-ról, ami a természetesség elve miatt nagyon-nagyon egészséges. Én most ezzel próbálkozom, és minden egészséges, bio alapanyagokat, a valódi hatásossághoz be tudok szerezni innen: Biobolt webáruház – Biobolt e-tar – Netbiobolt.hu.

Eleinte nem hittem, hogy nem kell majd külön beszerzési helyeket keresnem (akár többet is), és még életmód-cikkekkel segítő oldalt is vadásznom külön, de a netbiobolt.hu tényleg elhoz ezek közül mindent.

MINDENT – ezt azért emelem ki, mert nem csak a táplálkozásunk segítésében jeleskednek. Én csak egészségesen akartam táplálkozni, de képzeljétek el, itt még kozmetikumokat is találtam!…

Ez pedig azért előnyös, mert az egészségtudatos személet mellett a másik foglamam, 40 után a zöld szemlélet megtartása volt. De mik azok a biokozmetikumok? Értelemszerűen olyan kozmetikai termékek, amikben nincsenek hála égnek káros adalékanyagok. Sajnos nem vagyok egy szabadidejében sokat tájékozódó típus, de nagy szerencse, hogy meglett a Google-ön a Netbiobolt emiatt is. Mázli, hogy ezt dobta fel a kereső, mert itt összegyűjtöttek minden ilyesmit, szintén. Mindent, ami az adalékmentes és egészséges élethez kell, kajálástól függetlenül. Hogy ne csak mi, a bolygó is egészséges maradjon. Ebben a webshopban csak olyan termékek jöttek szembe kezdettől, melyek ellenőrzötten ilyenek. Megfelelnek tehát a kívánalmaimnak. Ilyen ez a század: az ember még nem is feltétlenül körvonalazta pontosan, hogy mit is szeretne egy bizonyos tematikán belül, de a net máris elé teszi az opciókat. A Netbiobolt pl. végtelen számú termékkategóriát.

Na jó, nyilván túlzok a végtelennel, de elképesztő, hogy én tényleg a szervezetembe, táplálkozás útján bevitt dolgokért jöttem, de van golyós dezodor, sampon, fogkrém is. Sőt, külön kategória, de natúr tisztítószerek. A natúr oxigénes fehérítő például egy színkímélő de hatékony tisztítószer. Foltok eltávolítására, vagy textíliák fehérítésére. És környezetbarát!

Árulnak továbbá mosogatószivacsot, ami pedig réz mikroszemcsés. Magyarországon készült (a környezettudatosságért téve ilyeneket is vadászok és ezen shopban ez is jellemző), szóval láthatjátok, igazán körültekintően járhat el zöld- és bio szempontból is az, aki itt vásárol meg lehetőleg mindent.

Vissza azonban még egy kicsit a Biobolt webáruház – Biobolt e-tar – Netbiobolt.hu kínálta élelmiszer-termékpalettához… Sokkal felszabadultabbnak, jobb formában lévőnek érzem magam, mióta innen veszek csak bio-jellegű hozzávalókat, alapanyagokat a főzéshez. Nincs annyira terhelve a szervezetem! Ott tartok, hogy jóval több aktív időm lett, mert egyrészt megfontoltam, amit a Paleoról írnak, és ettől jobb formába kerültem, másrészt a közérzetem is tényleg jobb lett. Én nem tudom, hol lelhető fel tudományosan az összefüggés, de az egészséges táplálkozás vitalizál, és az elmét ugyanúgy segít tisztán tartani. Élettel telít, és ezen táplálkozási metódus alapjai nálam azok a természetes, bio alapanyagok tehát, amiket a Biobolt webáruház – Biobolt e-tar – Netbiobolt.hu-nál árulnak.

A legjobb az egészben, hogy ha tőlük rendelek, akkor még azt is megengedhetem magamnak, hogy néha iszom egy korsó jéghideg és finom sört!