Egy jó sör összehozza az embereket, egy jó póló pedig mutatja, hogy össze is tartoznak!

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a sógorom a legjobb barátom, 3 éve pedig az üzlettársam is. Mind a ketten imádjuk a minőségi söröket és maga a sörkészítés is az egyik hobbink. Egy sörkészítő tanfolyamon lettünk haverok, a húgom pedig így ismerte meg Gergőt. Szerencsére ez a szerelem nem tette tönkre a barátságunkat. A sok együtt töltött közös családi programnak köszönhetően csak még szorosabb lett.

Ideje volt új szintre emelni az üzletet!

Ahogy mondtam, imádjuk a söröket ezért úgy döntöttünk, hogy valóra váltjuk a régóta dédelgetett álmunkat és saját vállalkozást indítunk, a kézműves sörök világában. Az üzlet egészen jól megy, de az igazi megmérettetés az első sörfesztiválon való részvétel volt. A projekt akkorára nőtte ki magát, hogy végül az egész család besegített. Arra gondoltunk, hogy ha már ennyien kint leszünk a fesztiválon, ideje lenne egy hivatalos egyen póló is.

SOS kellett a pólónyomás

Drága hugicám talált rá a lolmarkt.hu oldalra, ami pólónyomással, egyedi pólótervezéssel és egyéb fun dolgok tervezésével is foglalkozik. A mintán természetesen nekünk nem kellett sokat gondolkozni, hiszen a sörfőzdénk logóját szerettük volna rátetetni, egy gond volt, hogy nagyon SOS volt a dolog. 2 nap múlva kezdődött a fesztivál és már csak ez hiányzott. Szerencsére a lolmarkt.hu-nál nem kellet amiatt aggódni, hogy hetek múlva fogunk hozzájutni a pólókhoz. Mivel még délelőtt 11 előtt rendeltük meg őket, így aznap le is gyártották a pólókat és el is mehettünk értük az üzletbe. Mivel a rendelésünk mértéke meghaladta a 10 ezer forintot, így postaköltséget se kellett volna fizetnünk, de épp a közelben jártunk így kézenfekvőnek tűnt, hogy elmegyünk érte személyesen.

Minőségi pólókat rendeltünk

A pólók anyagán érezni lehetett, hogy nem valami olcsó műszálas darab, amiben az ember 2 perc alatt leizzad. Már az első tapintásnál érezni lehetett, a prémium minőséget. Egyébként az országban 12 városban van üzletük, így nem csak online lehet velük találkozni, hanem számos helyen is. Akkor sem kell kétségbe esni, ha az egyedi póló mintája csak fejben van meg, ők olyankor is segítenek. Fel kell őket hívni telefonon, vagy egyszerűen csak be mész személyesen az üzletbe és megbeszélitek az elképzelésedet ők megtervezik, és ha tetszik az eredmény, már lehet is nyomni a pólókra.

Nincs 200 forint a biztosítás

Ami a méreteket illeti, a megadott mérettáblázat alapján könnyedén ki tudjuk választani a megfelelőt. Viszont, ha mégsem lenne végül jó, kicsit szűk, kicsit lötyög kicsit nem úgy áll mégsem, mint ahogy mi azt szerettük volna, akkor van lehetőség méretcserére. Az oldalon egy pár rubrikás űrlap kitöltésével a kért csere méretet azonnal postázzák a GLS futárral, aminek 1980 forint a szállítási díja. Ezt akkor kell csak kifizetni, ha az új póló már megérkezett. A korábbi, rossz méretet, be kell csomagolni és vissza kell adni a futárnak. Amennyiben nem szeretnénk, majdhogynem 2000 forintot fizetni, csak azért, hogy a méretet kicseréljék érdemes igénybe venni a méretbiztosítást. Ez mindössze 190 forint többletköltséget jelent, ami szerintem mindenkinek bőven belefér. Ezt a szolgáltatást csak egyszer lehet kérni, a rendelés kiérkezése utáni 14 napban. Ez a biztosítást kizárólag csak a méretcserére vonatkozik, sajnos, ha a szín, vagy a minta nem stimmel, az erre nem érvényes. Arra is érdemes figyelni, hogy a méretcsere csak arra a termékre érvényes, ahol a rendelésnél jeleztük, hogy ezt szeretnénk.  

Rengeteg kreatív ötlet van az oldalon

Nagyon sok kategóriában és témában készítenek pólókat, tényleg olyan mintákat is láttam ami nekem álmomban se jutott volna eszembe, de nekik igen. Persze itt is megtalálhatóak, a mindig aktuális lánybúcsús, vagy legénybúcsús pólók, de a minden féle filmes, hobbis, állatos, mamás, papás, anyás, apás, páros vagy poénos mintákig mindent meg lehet találni és akkor most még a felét se soroltam fel a kínálatnak. A pólókon kívül gyártanak még fém bögréket és most már szájmaszkokat is (végül is a trendekhez mindig igazodni kell) és még a gyerekekre is gondoltak. Itt biztos olyan felsőkhöz tudnak hozzájutni a kiskrapekok, ami nem igen fog vele szembejönni az utcán.

Szóval mi innen rendeltük a pólónkat és azt kell, hogy mondjam a sörök mellett ezek is nagyon nagy sikert arattak. Mindenki megjegyzett minket, és volt, aki úgy jött oda hozzánk, hogy az egyen pólós srácoknál iszonyat jó a csapolt sör.