Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól!

Rettentően várom már az őszi időszakot és az azzal párhuzamosan érkező fesztiválokat – borok, sörök, pálinkák a legkülönlegesebb főzdékből. Nyilván nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy az abszolút kedvencem az, amelyiket a budai várban szokták tartani. Egyszerűen valami gyönyörű a kilátás és hozzá olyan gasztronómia van, hogy számomra az a hétvége felér általában egy piros betűs ünneppel. Remélem az idén már meg is lehet tartani ezt is. Addig pedig marad a Balaton és a balatoni nyári fesztiválok, amiket szintén mindig nagy lelkesedéssel követek. Mindegy, hogy sör vagy bor, a lényeg a jó hangulat, a kellemes zene és az utánozhatatlan kilátás. De ha Balaton, akkor bizony szállást kell foglalni.

Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól!

Mióta ezzel a szlogennel összetalálkoztam, már az alvóhely felkutatását illetően sincsen problémám. Csak beütöm a keresőbe, hogy siofokszallas.info és már ott is vagyok, ahol a legnagyobb eséllyel találok is szabad szobát.

Léteznek már régóta nagy gyűjtő oldalak, amiken szállást lehet foglalni, de abban a rendszerben pontosan ezek a kicsi, családias hangulatú nyaralók, klasszikus “Zimmer Ferik” nincsenek benne, hiszen hogyan is lehetnének, amikor a legtöbb tulaj már nyugdíjas. Ezzel szemben a siofokszallas.info oldalán nagyon széles a választék ezekből a tipikus, régi, kedves kis házakból is, nem csak az új, modern darabokból. Nekem nagyon tetszik ez a kettősség és az is, hogy nem csak a nagy oldalakon lehet így most szállást keresni.

Egy-egy bicikli túra alkalmával már belefutottam abba, hogy milyen jó lett volna egy ilyen oldal, ahol látom, hogy ezek az ingatlanok kihez tartoznak, mekkorák és mondjuk hol tudom elérni a tulajdonost. Bár itt most egy szállásközvetítő irodáról van szó, a végeredményen nem változtat: eddig csak a nagy oldalak voltak, amiken a nagy szállodák vannak fenn. De most itt van végre ez is.

Az meg aztán már csak grátisz, hogy itt tényleg minden a legjobb minőségben érhető el – erre ők maguk is garanciát vállalnak. Ez pedig a Balaton partján igen nagy szónak számít, hiszen azért valljuk be, eléggé ingadozó tud lenni a szállások komfortja, minőségi szintje.

Siófok ráadásul a Balaton egyik legjobb helye, hiszen itt tényleg minden van: élet, szórakozás, kultúra, egészség, gasztro, na és persze az elmaradhatatlan strand – minden mennyiségben! Szóval aki ide jön nyaralni, érkezzen az ország bármelyik pontjáról is, nem téveszthet! Mert a pihenés és a szórakozást lehetősége egyaránt adott, az meg már csakis a nyaralókon múlik, hogy milyen lehetőségekkel él és miket hagy ki egy ilyen kis kiruccanás során.

Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól! – és tényleg csak percekre. Sőt, van olyan is, hogy konkrétan a vízparton van a ház, amit ki lehet venni. Egy privát partszakasz szerintem rendkívül menő, de javítsatok ki nyugodtan, ha nem így gondoljátok. Úgyhogy ennek fényében lehet és érdemes is tervezni a siófoki nyaralást. Ha pedig szükségetek van a csodálatos szállásokra Siófokon, akkor ne felejtsétek el megnézni a fenti linken a szállásközvetítő siofokszallas.info honlapját!

Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól!