Babakocsit választottam, vajon tetszik majd neki?

Elvetemült dolgot hoztam össze a hétvégén. Volt egy kisebb összeröffenés a haverokkal, tudjátok – beszélgetés, sörözés, stb… Természetesen ment is vita arról, melyik a legjobb a sör. Ez olyan sztenderd haveri találkozás. Na de amitől az egész extra lett az az, hogy a barátnőm terhes, és egyszer csak sikerült kitalálnom, hogy majd én kiválasztom neki a babakocsit.

Fogalmunk nem volt arról, melyik a legjobb, de annyit tudtam, hogy valami több funkciós megoldást akart a párom. Gondoltam, ennyi jó is kiindulásnak, így találtam meg egy minőségi babakocsi árusításával foglalkozó webáruházat. Mert nyilván azonnal a telefont nyomkodtunk mindannyian. Na itt aztán olyan kínálat jött velem szemben, hogy azt hittem teljesen eldobom az agyamat. Szerencsére brutál jól fel van építve az oldal, így nem okozott nehézséget a kezelése.

Frankón kategóriába vannak szedve, így még az én férfi agyam is boldogult vele. Gyorsan meg is lett a multifunkciós babakocsi lista. A barátnőm elég extravagáns, így mikor megláttam egy piros színű babaverdát a kínálatban, tudtam, hogy ő lesz az igazi, de rengeteg más színű babakocsi is van, még mintásakat is láttam az egyszínűek mellett.

Ráugrottam a vásárlásra, és az oldal jelezte azt is, hogy van is raktáron, amit nagyra értékelek. Nem szeretem, amikor a megrendelés után derül ki, hogy még a webshopnak is be kell szereznie az árut. De itt volt készleten ebből a típusból szerencsére. Gondolkodás nélkül végig tudtam menni a rendelési folyamaton, és baromi gyorsan meg is lett, már kaptam értesítőt róla.

Az még rejtély, hogy a barátnőm mit fog szólni a választásomhoz.

babakocsi