Az autószerelőm megérdemel egy korsó jó sört!

Neked van kedvenc szervized? Szerintem, akinek autója van, annak van kedvenc szervize is. Hiszen, sajnos az autók nem bírják örökké és a kötelezően kicserélendő alkatrészek és kötelező szervizelések mellett történhetnek olyan kisebb balesetek, amik szervizelést kívánnak.

Például egy nagyobb fekvőrendőr, amit későn vesz észre sz ember, vagy egy padka, a nem megfelelő üzemanyag tankolása is gondot okozhatnak. Az elhasználódott alkatrészeket is cserélni kell néha, és a klímát is fel kell tölteni.

Van is egy kedvenc szervizem a 18.kerületben: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Én mindig ide viszem az autómat, bármi baja van.

Szerintem egy szerelőnél, szerviznél az a fontos, hogy megbízzunk a dolgozókban, hiszen csak akkor merjük rábízni az autónkat. Sok olyan történetet hallottam, hogy egy egyszerű problémával ment valaki szervizbe és nagyon sokat kellett fizetnie, mert természetesen túlárazták a szerelést, vagy kitaláltak más problémákat is, vagy kihasználták, hogy a szóban forgó személy nem ért az autókhoz, a mechanikához és az elektronikához.

Vannak ismerőseim, akik ugyanoda járnak, ahova a szüleik is jártak, egy megbízható emberre bízzák az összes autójukat a családban, hiszen nem mernek másban bízni.

És nekem is ez a tapasztalatom. Biztos, hogy nem vinném máshova az autómat már, hiszen az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. -hez járok már évek óta.

Nekem eddig sosem volt velük gondom. És ha épen szervizet keresel, vagy csalódtál az eddigiben, akkor érdemes felkeresned őket.

Nagyon nagy szakmai tudással rendelkeznek az itt dolgozók, bármelyik itt dolgozóra rá merném bízni a kisautómat.

Az áraik szerintem nagyon rendben vannak, más szervizekhez képest szerintem egészen olcsónak számít.

Ami egyébként meglepő, hogy fent vannak az áraik a honlapjukon, így nem kell azon gondolkozni, agyalni, hogy vajon mennyibe fog kerülni az egész szervizelés. Minden előre tervezhető. Dolgoznak hozott anyagokkal is, de nem csak a szervizelést, hanem a szükséges alkatrészek beszerzését is intézik.

Vannak, akik szeretnek maguk keresni alkatrészeket, amit megértek, hiszen meg van annak is a szépsége, úgy érezheti az ember, hogy egy kicsit ő is hozzájárult a szereléshez.

De én nem vagyok valami nagyon jártas az autószerelésben és nem értek a műszaki dolgokhoz, valószínűleg azt sem tudnám, hogy hova forduljak, honnan szerezzem be azt, ami kell. Így nekem sokkal könnyebb és praktikusabb, hogy nem kell ezzel foglalkoznom.

A Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. pedig egy nagyon jó szerviz. Az oldaluk is könnyen kezelhető, átlátható, és most már vannak olyan szolgáltatásaik is, amire lehet náluk időpontot foglalni. Így a szokásos nyár előtti klímatöltést már az időpont foglaló rendszer segítségével fixáltam le. Nagyon szeretem ezt a céget, mert tényleg elég jó áron, megbízhatóan, nagyon jól dolgoznak.

Sosem volt velük gondom, eddig mindig megjavították itt az autómat, pedig volt, hogy elég nagy pánikban vittem oda a folyamatosan zörgő, furcsa hangokat kiadó autómat. A szokásos fékbetét cserét is itt szoktam megcsináltatni, és ha itt járok, rendszeresen megnézetem a futóműveket is a szerelőkkel, hiszen szeretem tudni, hogy minden rendben van az autómmal, mielőtt ismét elindulok vele.

Szeretek ide járni, a múltkor pedig vittem egy különleges kézműves sört is a szerelőmnek, mert egyébként nagyon jó fej, bármivel fordulhatok hozzá, és a sört is annyira szereti, mint én. Ez a kis ajándék pedig bőven belefér, hiszen Ő gondoskodik az autóm épségéről.