Alternatív sörkorcsolyákkal a nyári alak megtartásáért

A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online – gondoskodik arról is, hogy ne legyünk nassolnivalók hiányában, legyen szó focimeccsről vagy csak egy baráti összeröffenésről

Lassan itt a nyár, és vele együtt a jó idő is. Mi okozhat nagyobb örömöt a tikkasztó hőségben, mint egy nagy pohár, hideg sör? Az, ha van mellé valamilyen ropogtatnivaló finomság is.

Nyáresti sörözések

Bevallom, már nagyon hiányzott, hogy a nyári estéken összejöjjön a baráti társaság és finomakat együnk, jókat igyunk, valamint nagyokat beszélgessünk. Ugyanakkor, a nyár közeledtével nem csak a sör és nassolás kerül elő, hanem a bikini is. Éppen ezért figyelek oda, hogy ha már nassolok – a diétázók körében elterjedt szóval „bűnözők” – akkor valamilyen egészségesebb alternatívával tegyem. Végül is, mindenről nem lehet lemondani, és nem is kell. Ugyanakkor igyekszem még ilyenkor is valami egészségesebb alternatívához nyúlni.

A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online
A nassolásról sem kell teljesen lemondani

Segítségül véve az internetet, utánajártam milyen lehetőségeim vannak. Így fedeztem fel a barna rizs chipset, amely az eredeti bő olajban sütött, burgonyából készült chipsekhez képest, jóval egészségesebb megoldás. A Biocity Online felületén akadtam rá erre a finomságra. Nagy meglepetésemre elég sokféle variációban kapható. Olyan hagyományos ízek is megtalálhatóak, mint a paprikás, a sós, vagy éppen a sajtos.

Nemcsak a chips és a mogyoró létezik. Más is passzolhat a sör mellé

Ugyan a bioáruház már 10 éves múlttal rendelkezik, a mai modern diétairányzatoknak megfelelően proteines rizs chips is található a kínálatukban. Szóval, ha az álomtestre hajtasz, és kifejezetten figyelsz a fehérjebeviteledre is, akkor ezt a rágcsálnivalót neked találták ki.

Ha pedig inkább édesszájú vagy, mint például én, akkor a Biocity Online áruházában kedvünkre válogathatunk az édes kekszek, asztalt gyümölcsök és csokoládék között. Sőt, még bögrés süteménnyel is megörvendeztethetjük az ízlelőbimbóinkat. Egy ilyen finomsághoz még csak nem is kell konyhatündérnek lenni, mégis elkápráztathatjuk vele a vendégeinket.

Szóval, ha szeretnél egy picit kikapcsolódni, elvonatkoztatni a hétköznapoktól, de a bikini alakot is szeretnéd megőrizni, akkor nincs miért aggódni. Számtalan lehetőség van pótolni a hagyományos sörkorcsolyákat. Bátran válogass Te is a https://www.biocity.hu oldalán, hogy a nyári estéken legyen mit ropogtatni egy pohár sör mellett.

Hiszen ők a Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online.