Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Élünk-halunk a finom sörökért, minden fajtát megkóstolunk

A párommal mindketten nagy sörrajongók vagyunk, így előszeretettel fordulunk meg mindenféle sörfesztiválon. Nem csak a régi, megszokott, kedvenc ízeinkhez ragaszkodunk. De ilyenkor szívesen próbálunk ki új ízeket is. Vagy olyan manufaktúrák italait, amelyekkel korábban még nem volt dolgunk. Így például kóstoltunk már kávés és mangós ízesítésű söröket is, nekünk ezek is nagyon bejöttek. Amikor az ember elmegy egy sörfesztiválra, nem is gondolná, mennyiféle sörrel, manufaktúrával, és emberrel megismerkedhet. Számos új barátságot kötöttünk már ilyen rendezvényeken, és az ott megismert emberekkel azóta is összejárunk. Sőt, van, hogy a következő fesztiválokra is együtt megyünk aztán sört kóstolni! Az ilyen alkalmak aztán mindig nagyon jó hangulatban telnek el, rengeteget poénkodunk és nevetünk egymással.

Nemcsak a sörökre, de az emberekre is kíváncsiak vagyunk

A párommal egyébként is nagyon nyitottak vagyunk a világra és az emberekre, és mindig örömmel üdvözöljük az új kapcsolatokat az életünkben. Így aztán a múltkor is nagyon élveztük, hogy végigsétálhattunk a fesztiválon a sok érdekes stand között. Többek között például megismerkedtünk egy nagyon mókás, jó humorú ötvösmesterrel, akivel a kávészünetét töltöttük együtt. Nagyon jópofa fickó volt, rengeteget mesélt arról, hogy dolgozza meg a fémeket a műhelyében. Az általa készített használati és dekor tárgyakat, ékszereket is megmutatta, és mindegyikről röviden elmesélte, hogyan készülnek. Rettenetesen izgalmas volt hallgatni. Ráadásul a fickó valóban nagyon szerethette a szakmáját, mert óriási lelkesedéssel mesélt a munkájáról.

Bemutatkozás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

“Persze én ezt csak kicsiben űzöm, de ismerek itt a fesztiválon valakit, aki ipari szinten űzi a fém- és acélmegmunkálást” – mondta, és már csatlakozott is hozzánk egy ismerőse, aki az Acélpartner Kft-nél dolgozik. Ő is elég beszédes volt, így nem sok kellett hozzá, hogy elkezdje bemutatni nekünk a céget. A telefonján még a cég honlapját is megmutatta, így nem sok kellett hozzá, hogy az Acélpartner Kft. weboldalának nyitólapja fogadjon bennünket. Bemutatkozás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás – hirdette az oldal, mi pedig kíváncsian hallgattuk ennek az érdekes cégnek a profilját. Mint kiderült, az Acélpartner Kft. nemcsak a tevékenysége miatt különleges, hanem abban is, hogy 100%-ban magyar tulajdonú vállalatról van szó. Így aki igénybe veszi a szolgáltatásaikat, az mindenképpen a hazai vállalkozókat segíti. A munkatársak többsége ráadásul hosszú évek óta mozog a szakmában, így mindenképpen képzett, a munkájukat maximálisan értő profi szakemberek csapatáról van szó. A cég a millennium előtti évben alakult, így tulajdonképpen több mint húsz éves múltra tekint vissza. El lehet képzelni, micsoda szaktudás és üzleti intelligencia halmozódik fel ilyen hosszú idő alatt!

Persze nem csak erről beszélgettünk, hanem megismerhettük az Acélpartner Kft. fő tevékenységi köreit is. Így megtudtuk, hogy a cég elsősorban láng- ás plazmavágással foglalkozik, amelyet nagy teljesítményű CNC gépekkel hajtanak végre. Mindent tudnak, ami a fém- és acélmegmunkáláshoz szükséges lehet. Így például vállalják hegesztési gyök előkészítését, vagy éppen szemcseszórással történő felülettisztítást is. Természetesen ha valakinek ilyesmire lenne szüksége, mindenképpen egyeztessen az Acélpartner Kft-vel a honlapjukon megadott telefonos vagy emailes elérhetőségen. Hiszen ezt a tevékenységet csak bizonyos méretig lehet elvégezni, mint megtudtuk. Bár az az igazság, a cég olyannyira sok tapasztalattal rendelkezik, hogy a mérettel biztosan nem lesz gond a munkavégzés során, de nem árt egyeztetni persze.

Az Acélpartner Kft. a hazai és nemzetközi ipar egyik legfontosabb szereplője

Az említett tevékenységekkel azonban nem ért véget a cég bemutatása, és új barátunk lelkesen folytatta is a további tudnivalók felsorolását. Az Acélpartner Kft. ugyanis acélszerkezeteket is gyárt és lemezlakatos munkát is végez, sőt, gépi forgácsolással is foglalkozik. Legyen szó tehát lángvágásról, plazmavágásról, felülettisztításról, vagy éppen élletörésről, az Acélpartner Kft. egyszerűen nem ismer lehetetlent! Nem is véletlen, hogy a hazai és nemzetközi ipar legfontosabb szereplői mind az Acélpartnert keresik, ha ilyen jellegű tevékenységben lenne segítségre szükségük. Ezért rendszeresen kapnak hazai és külföldi cégektől is megbízást a gépipar, az energiaipar és az építőipar területéről is. Nem is véletlen, hogy ennyi megbízásuk van. Hiszen, ahogyan mi is hallhattuk igencsak kiterjedt portfólióval rendelkeznek! Ha csak elképzelem, mennyi munka és energia van a cég tevékenységének felépítésében, már érzem a késztetést, hogy megemeljem a kalapom a remek szakemberek előtt, akik itt dolgoznak!

Mindemellett pedig igen gazdag gépparkkal is rendelkeznek. Van például számos CNC lángvágójuk, ezek közül 4 és 6 fejes verziók is megtalálhatók, hogy még hatékonyabban és még gyorsabban végezhessék el a részükre kiadott munkát. Ezenfelül 3D plazmavágóval, egy nagy befogadóképességű szemcseszóró géppel, valamint villás targoncákkal és híddarukkal is rendelkeznek. Ahogy hallgattam a leírást és olvastam az Acélpartner Kft. bemutatkozását a honlapon, még a szám is tátva maradt a csodálkozástól. Ennyi gépet hirtelen el sem tudtam képzelni! Mondtam is az új barátainknak, hogy engem bizony érdekelne egy látogatás az ipartelepen, mert ennyi eszközt és szakértelmet el sem tudok képzelni egy helyen! Jót nevettünk a laikus megjegyzésemen persze. De az kiderült, hogy egyébként az Acélpartner Kft-nek Budapesten, nem is olyan messze, a X. kerületben található az ipartelepe. Az óriási eszközpark mellett pedig saját alapanyagkészlettel is rendelkeznek.

Minőségi munkavégzés, villámgyors teljesítés

Mindezt azért nagyon fontos megemlíteni, hogy képet kapjunk arról, milyen gyorsan tudnak dolgozni. A szakmában értelemszerűen régóta ismerik a nevüket, így aztán sok megrendelésük érkezik. Mivel azonban megfelelő mennyiségű alapanyaggal rendelkeznek a raktárukban, ráadásul a gépparkjuk és eszközparkjuk is igen fejlett, ezért meglepően gyorsan tudnak dolgozni. Ha például beérkezik hozzájuk egy árajánlat, arra általában legfeljebb három napon beül mindenféleképpen tudnak reagálni. Éppen ezért az elvállalt megrendeléseket is rendkívül gyorsan, maximum 2 hetes határidővel tudják is teljesíteni. Ez pedig értelemszerűen még vonzóbba teszi őket az ügyfelek körében, hiszen nem csak szépen, de rendkívül gyorsan is dolgoznak. Ráadásul az ügyfél biztos lehet benne, hogy olyan végeredményt kap a végén, amely az iparági követelményeknek is megfelel. Az Acélpartner Kft. ugyanis ISO 9001 megfelelés szerint dolgozik, és TÜV tanúsítással rendelkezik, amely úgyszintén fontos követelmény a szakmában.

Árajánlatkérést pedig nagyon szívesen fogadnak a honlapon megjelölt telefonszámon vagy email címen keresztül. Ami nagyon meglepő volt a számomra, hogy nem csak az említett acél megmunkálással kapcsolatos tevékenységgel foglalkoznak, de adott esetben bérmunkát is szívesen vállalnak, és bérmunkásokat is ki szoktak közvetíteni más partnercégekhez, ha esetleg erre lenne szükség vagy igény a megrendelő részéről. Hihetetlenül sokszínű a tevékenységük! – kiáltottam fel, és persze az egész társaság jót nevetett a naiv rácsodálkozásomon. A honlapcímet persze elkértem, jól jegyezzétek meg ti is a nyitóoldalt: Bemutatkozás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás!