A tökéletes sörkorcsolya dagasztógéppel készül

dagasztógép

A havi baráti összejövetelt most Anitánál, a barátnőmnél tartottuk, ahol nagyon finom sörkorcsolyát fogyasztottunk el. Álmélkodtam a tészta állagán. Anita mesélte, hogy szerinte a tökéletes sörkorcsolya elkészítéséhez dagasztógép használatára van szükség. Neki azóta ilyen szuper a tésztája, amióta az rdealerről megrendelte a dagasztógépet. Mesélte, hogy ezen az oldalon új és használt dagasztógépek egyaránt találhatók. Ő egy 10 literes használt dagasztógépre csapott le, miután meglátta, hogy mennyire kedvező áron érhető el az oldalon.

Nem kell megriadni attól, hogyha egy termék használt, hiszen csak olyanokat árusítanak, ami biztos, hogy jól működik, és a használt termékekhez is adnak garanciát. Így bármi felmerülne, ott a garancia, de mivel minőségű termékekről van szó, nem kell ettől szerintem tartani. Mivel nem ismertem őket, jobban utánanéztem annak, hogy Anita hol is vette pontosan a dagasztógépet. Én is gondolkodom abban, hogy beszerzek egyet, olyan sok jót hallottam Anitától erről a cégről. Az oldalukat böngészve tudtam meg, hogy egy több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozásról van szó, ráadásul egy családi vállalkozás, akiktől olasz minőségi gépeket lehet megvásárolni.

Ki is szúrtam én is egy 10 literes dagasztógépet, amivel egyébként az oldalon olvasottak alapján úgy tűnik, hogy 2,5-3 kilogramm mennyiségű tészta is előállítható, ami igencsak megfelel egy nagyobb baráti társaság fogadására. Ezen információt elolvasva azonnal megcsillant a szemem, nem kell saját kezűleg összeállítani ilyen nagy mennyiségű tésztát, milyen jól hangzik! Így azonnal fel is hívtam őket, hogy leadjam a megrendelésemet telefonon keresztül az oldalon megtalálható ügyfélszolgálati telefonszámon. Teljesen le voltam nyűgözve a segítőkész hozzáállástól.