A sörfesztivált a mobilom kijelzője bánta

Szeretem a nyarat és az ehhez tartozó események közül az egyik kedvencem a sörfesztiválok látogatása. Számomra ez az egyik legjobb módja annak, hogy élvezzem a jó időt és időt töltsek a barátaimmal, miközben különféle söröket kóstolunk. Nagyszerű alkalom arra, hogy kipróbáljam a különböző söröket, amelyeket máskor nem feltétlen tudnék megkóstolni. A sörfesztiválok általában rengeteg különböző sörfajtát kínálnak, így bőven van miből válogatni ilyenkor, akár komplett kóstolósorokat is bevállalunk ilyenkor. A kellemes hangulat általában tovább fokozza a program élményét. A barátaimmal sokat nevetünk, beszélgetünk, és élvezzük a jó söröket, ami különösen jól esik a nagy melegvben. Az ilyen események során általában a különböző IPA-kat, APA-kat, stoutokat, sőt néha még gyümölcsös söröket is szoktam kóstolni, de nem az ilyen kommersz fajtákat, hanem igazi, minőségi, kézműves söröket. Nagyon szeretem az erős, intenzív ízű IPA-kat, de gyakran kóstolok olyan söröket is, amelyek könnyedebbek és frissítőbbek. Szeretek kísérletezni a különböző sörökhöz illő ételekkel, és szívesen ajánlok különféle söröket a barátaimnak is, hogy azok is kipróbálhassák. Sőt, van egy olyan app is, ahová vezetem az összes kóstolásomat és értékelem is azokat.

A sörfesztiválok látogatása kiváló lehetőséget biztosít egyfelől egy kis lazításra, másrészt arra, hogy új ízeket fedezzek fel, kellemes időt töltsek el a barátaimmal és élvezzem a nyarat. Ha tehetem, mindig igyekszem részt venni ilyen eseményeken, és javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki őket legalább egyszer, tényleg megéri! Sőt, általában bor is kapható ilyenkor meg mindenféle egyéb szeszesital és mentes dolgok is, az ételek is finomak, szóval nem csak a sör miatt érdemes kimenni…

A legutóbbi sörfesztivál legelején még nem gondoltam, hogy hamarosan szükségem lesz majd egy olyan szervizre, ami a lehető leggyorsabban tudja vállalni az iphone x kijelző cserét. Szerencsémre azonban a lehető legjobb helyre vezetett a sors keze – annyira pozitív tapasztalatokat szereztem, hogy eldöntöttem, mindenképp szeretném ezeket az élményeket megosztani itt, a blogon is. Persze szerencsésebb lett volna, ha a sörös app használata közben nem teszem tropára a kijelzőt, de hát kis balesetek mindig előfordulnak – azonban most már van egy olyan szerviz a tarsolyomban, ahová bármikor fordulhatok hasonló probléma esetén – persze azért az lesz a legjobb, ha nem fordul többet ilyen elő. Azért itt mindenképp megosztanám az élményeimet, hátha valaki számára hasznos lesz ez a bejegyzés, aki épp a fővárosban keres egy mobilokkal és egyéb eszközökkel is foglalkozó szervizt.

iphone x kijelző csere

Az lcdfix.hu linken elérhető weboldallal rendelkező mobilszerviz egy igazi életmentőnek bizonyult számomra, amikor eltört a kijelzőm. Azt gondoltam, hogy rengeteg időt kell majd töltenem azzal, hogy kijavíttassam a telefonomat, és hogy majd időpontot kell kérnem egy szervizben a javításra, de az lcdfix.hu-nál teljesen más tapasztalatban volt részem. Amikor rákerestem arra, hogy iphone x kijelző csere, a közelben található mobilszervizek között találtam rá az lcdfix.hu-ra. Egyből kattintottam is, és rögtön megtetszett az oldaluk, hiszen könnyen kezelhető, valamint átlátható. Nem utolsósorban pedig részletes információkat kaptam a vállalt garanciákról és a részletes szolgáltatásaikról. Az is nagyon tetszett, hogy az lcdfix szerviz nem csak a mobil kijelzőcsere szolgáltatást kínálta, hanem számos más javítási lehetőséget is, így, ha valamilyen más problémám is lett volna, azt is megoldhattam volna náluk, legyen szó akár tabletről, okosóráról vagy MacBookról – elég meggyőző szerintem ez a sokoldalúság és szakértelem.

Az mobilszerviznél ráadásul nem volt szükségem időpont foglalásra, így rögtön mentem is be hozzájuk a bevásárlóközpontba, ahol nagyon kedvesen fogadtak. Az alkalmazottak profik voltak, és egyből el is kezdték javítani a telefonomat, amint odaadtam nekik. A javítás során látszott, hogy nagyon óvatosan és precízen dolgoztak, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsák, de érződött rajtuk a rutinosság is. Az én esetemben egy órán belül sikerült kicserélni a kijelzőt, ami nagyon nagy meglepetés volt számomra, hiszen nem számítottam ilyen gyors szolgáltatásra, pedig mint utólag emlékeztettek rá, még a weboldalon is írják. A végeredmény pedig egyszerűen fantasztikus lett. Az lcdfix.hu mobilszerviznek köszönhetően a telefonom kijelzője úgy néz ki, mintha új lenne. Egyébként nem csak eredeti gyári alkatrészeket használnak, ki-ki maga dönti el, mit választ. De mindegyik jó minőségű, ami garantálja, hogy a telefon sokáig bírja majd. A bemutatott mobilszerviznél tehát a tapasztalatom az iphone x kijelző cserével egyértelműen pozitív volt, és nagyon ajánlom mindenkinek, akinek azonnali és megbízható mobil szervizre van szüksége. Az ott dolgozók tényleg nagyon profik, az árak versenyképesek, a szolgáltatás pedig nagyon gyors és hatékony. Én nagyon hálás vagyok az lcdfix.hu csapatának, hogy ilyen hamar megjavították a telefonomat, és azóta is szívesen ajánlom őket mindenhol – most már itt a blogon is –, akinek fontos az, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznie okoseszközét. Azóta már az egyik barátom is kipróbálta az általam igencsak hype-olt szerviz szolgáltatását, ugyanis neki az okosórájával akadt problémája. Ilyenkor tényleg jól jön ki, hogy nem csak Apple termékeket, hanem számos nagy márka eszközeit, például Samsungokat is tudnak vállalni javításra, ugyanis így sokkal nagyobb rá az esélyed, hogy ha gyorssegély kell, akkor tartanak a készülékedhez szükséges alkatrészt raktáron. Szerintem, ha megtapasztalja az ember, hogy itt milyen szolgáltatásban részesül, akkor érti meg igazán, hogy mit jelent a profizmus, és már nem akar máshová menni.