A sörfesztiválon is a mellnagyobbítás volt a téma

A hétvégén végre mi is eljutottunk a híres sörfesztiválra. Nem vagyok kézműves sörök (sőt, semmilyen sör) nagy kedvelője se, de egye fene, a férjem kedvéért beadtam a derekam. A sörök egész jók voltak, egyedül a hosszú sorok és az óriási tömeg nem volt az ínyemre. Valami mégis izgalmassá tette a sorban állást: megütötte a fülemet egy beszélgetés, amelyben a mellnagyobbítás árak kapcsán folytattak eszmecserét.

Tudtátok, hogy alsó hangon is közel 1 millió forint egy ilyen beavatkozás? Innen kezdődnek a mellnagyobbítás árak a legolcsóbb csomag esetében. No, nem mondom rám is rám férne egy ilyen beavatkozás, de ennyiért? Sokan mégis kifizetik. Olyannyira, hogy ma már komplett iparággá nőtte ki magát a plasztikai sebészet. Nem is csoda, hiszen annyi önértékelési problémával küzdő nő van. A számukra is van azonban remény, hiszen a mellnagyobbítás árak előteremtésével az övék lesz egy pár szép, nagy mell.

mellnagyobbítás árak

Nézzük, mely esetekben javasolt a mell méretének növelése implantátummal a plasztika.info.hu szakembere szerint. Egyrészt természetesen akkor, ha adott hölgy egész egyszerűen nem elégedett azokkal az adottságaival, amelyekkel a természet megáldotta. De más, az élet által előidézett helyzetekben is szükség lehet a mellműtétre. Ha például veleszületett vagy szerzett rendellenesség következtében a mell mérete, formája jelentősen átalakult, a mellkascsont torzulása miatt bekövetkezett változás esetén, vagy ha szoptatást, fogyást követően csökkent a mellek térfogata. Láthatjuk, hogy vannak olyan esetek is, amelyekben nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is szükséges lehet a mellek megműtése.

A mellnagyobbítás árak megvitatása az első konzultáció alkalmával történik meg. Ekkor a plasztika.hu.info plasztikai sebésze méreteket vesz, szemügyre veszi a műtétre jelentkező hölgy adottságait, méreteit, alkatát, valamint értelemszerűen az igényeiről is kikérdezi. Így tiszta képet kap arról, hogy mekkora és milyen alakú implantátum beültetése lehetséges, illetve szükséges. Sőt a konzultáció alkalmával még arra is van lehetőség, hogy az implantátumot a hölgyek felpróbálják. Így még könnyebb a döntés.

A mellnagyobbítás árak a különböző műtéti csomagok megismerése alkalmával rajzolódnak ki. Így az ár 950.000 Ft-tól egészen 1.800.000 ft-ig változhat. A mellnagyobbítás árak tartalmazzák az implantátumok költségeit, a műtét díját, valamint ÁFA-tartalommal is bírnak. Az all-inclusive csomag ezen felül a kompressziós melltartó, egy pánt, az ápolás, az altatás, sőt a műtét utáni vizsgálatok és ellenőrzések díját is. A különböző típusú implantátumokra eltérő garanciaidőt állapítanak meg az egyes gyártók. A legtöbben 10 éves garanciát határoznak meg, de vannak olyan gyártók is, melyek életre szóló garanciát nyújtanak a termékeikre. Ez utóbbi azt jelenti, hogyha az implantátumok 10 évet követően lyukadnának ki, ingyenesen kicserélik őket.

Egy mellnagyobbítás műtét nem is olyan egyszerű, igaz? Nem beszélve a mellnagyobbítás árakról és a járulékos költségekről. Egy ilyen operáció ráadásul egy elég nagy műtét, ami magában hordozza a későbbiekben kialakuló megbetegedések, fertőződések kockázatát is. De a szépségért mindent megteszünk, nem igaz?

A lányok a sörfesztiválon teljesen odavoltak az ötletért, hogy új mellük lesz. Alig várták a műtétet. Az ő dolguk, mit tesznek a testükkel. Én azért jól meggondolnám, mielőtt egy ilyen jelentős beavatkozás mellett döntök.