A menőség egészen kis korban kezdődik!

Sörfesztiválra még nem megyünk együtt a kisfiammal, az otthoni saját elfoglaltságaimnak is megvan a maga terepe, a saját szobám, ahová nincs bejárkálás neki, de a kisfiúnk egész érdeklődő fajta, és szeret emberek között lenni. Mindent megnézni közelről, aminek igazán örülök. Az életrevalóság (úgy értem, aktív természet) nagyon fontos jeleit látom minden nap!

Hiába, sörmániás vagyok, már most sokat gondolok ettől függetlenül arra, hogy bő másfél évtized múlva, mikor már eziránt is érdeklődik, megéri majd megpróbálnom lebeszélni. A káros szenvedélyek néha, mértékkel tarthatók, de minek magunkévá tenni bármelyiket? Viszont ő viccesen és meglepően gyorsan utánoz mindent, amit csinálunk. Annyit nyúlkált a napszemüvegemért például, hogy mindig a fejére tehesse ő is, hogy vettünk végül neki nagyon menő Filibabba napszemcsit, kicsiknek valót, amit nagyon élvez. Az Imagine Baby webshopjából. Sokszor rendeltünk már tőlük dolgokat és örültünk, hogy ilyen is van.

Fontos, hogy egy gyermeknapszemüveg tényleg speciális tervezésű legyen (bőrkímélő is az egyedi formaterv mellett, strapabíró, hisz a gyermek eléggé vadóc tud lenni), de az ő ilyen dolgaik ráadásul újrahasznosított műanyagból vannak. Bizony ám, az imaginebaby.hu kínálatáról úgy szoktam regélni másoknak, hogy mindig kiemelem: náluk sok szempont összpontosul és mindegyik elvárásnak nagyon jól megfelelnek. A szülőkének is, nem csak a gyermeki igényeknek.

Volt anno, amikor rájuk találtunk, olyan baba fogzás megkönnyítésére kitalált játék, ami emellett készségfejlesztő is. Jó dolog még a változatosság a dolgaik tekintetében, napszemcsiből is sok szín volt és nagy választék, de még az említett játékból is. Akkor, bár már lehet, hogy rosszul emlékszem, a Rágómaki nevű (baba fogzás szempontjából javallott) termékből csak többféle színű akadt, de ma már olyat is választhatunk, ami nem makit formáz. Hanem valami más állatot.

És a környezetvédelem szempontjából elengedhetetlen újrahasznosítás pedig nekünk a szempont tehát! Mi ilyenek vagyunk, a gondolkodásunkon belül fontos az ilyesmi, szóval emiatt is a kedvenc boltunk az övék. Bilik vannak még, cumik, különböző textíliák. Megint csak mindenféle színválasztékban csúszásmentes alátétek tányérokhoz és maguk a tányérok – ez is szimpatikus kategória volt. Vettünk még egy cseh környezetbarát márka által piacra bocsátott pelenkát, és tök jó fürdőjátékokat.

Ezek is jó kategóriák: fejlesztő dolgok és vizes alkalmakhoz valók. A játékokon kívül fürdőlepedő és mindenféle fürdőköntös.

Amióta gyermekünk van, ez a legvagányabb bolt, amibe futottunk! Szeretjük és visszatérő vendégekké váltunk, mert nagyon-nagyon kedvesek is. Van az oldalon egy “Viszonteladó partnerek” nevű fül. Ha ilyen jó kis cuccokat akartok, mert ti is épp egész kicsikkel léptek épp a baba fogzás szakaszába, aztán másra is szükség lesz, javasoljuk az Imagine Baby shopot és azon belül a Rágómaki nevű, harapdálható, puha, konkrétan erre tervezett terméket. Egészen más lesz így ez az időszak, mint ezek nélkül a cuccok nélkül lenne! Azt pedig az említett fülön megnézhetitek, hol vannak ilyen szuper cuccok, ha nem mindent egyből rendelnétek és hozatnátok házhoz mondjuk.