A lakásfelújítás és a kerti munkák mellé jól esik a hideg sör

Kedvesemmel besegítettünk a hétvégén a rokonok lakásfelújításánál. rengeteg munka volt, és hárman nem bírták, így mi is beszálltunk. A nagybátyám igazi kertművész, ezért ott is sok tennivaló akadt, mivel korszerűsíteni szeretnék az egész teraszt és a locsoló rendszert. Ezek mellett persze a nagynéném szerette volna, ha hangulatos is lenne a kinti üldögélő a kertben, így akadt dolog bőven. Szerencsére mindent, amire szükségük volt, meg tudtak rendelni egy helyről, a www.diszkontdepo.com oldaláról.

Minden, amire szükségetek lehet a kert kicicomázásához

A locsolórendszer korszerűsítése sarkalatos kérdés volt, mivel most lett újratelepítve a gyep. Rengeteg fa is álldogál a kertben, és egy kisebb fűszerkert a konyhaablak alatt, sőt még virágokat is szeretnének ültetni a veranda elé. Tehát a nyári melegben szükség lesz a vízellátásra. Erre a célra végül egy esőztető locsolót választottak a www.diszkontdepo.com oldal kerti kellékek kategóriájából. Ez a locsoló 15 darab lyukon át 120 fokos szögben öntözi a gyepet és négy fokozatban állítható. Mivel csak 4490 Ft-ba került, így ebből jó párat beszereztek, mivel a kert is hatalmas.

Ezek után a kert rendben tartásához kellett beszerezni néhány új darabot. Szükségük volt egy jó minőségű sövényvágó ollóra, ebből egy teleszkópos darabot rendeltek, aminek így változtatható a hossza.

A www.diszkontdepo.com oldalán találtak meg a tökéletes napvitorlát, amely kellemesen leárnyékolja a kerti üldögélőt. Ez a napvitorla 5x5x5 méteres, háromszög alakú, amely vízálló és UV védő. A kapcsok rozsdamentes acélból készültek, így az eső sem jelent gondot. Tökéletesen ki lehetett feszíteni a kerti pad és olvasó sarok fölé, és a két napvitorla egyben teljes árnyékot adott. Árban is kedvező, hiszen hatezer forint környékén mozognak darabonként. Sokat jelent nyáron, hogy a napnak a déli órákban lévő káros sugaraitól védve vagyunk a teraszon, de akár medence felé is ideális, hogy a gyerekek ne kapjanak napszúrást.

Varázsvilágot teremtettünk az esti kertben a https://www.diszkontdepo.com led fényfüzéreivel és napelemes lámpáival

Az esti hangulatra is gondoltak, így a kerti hinta fölé, és a kerti bútorokra színes égősorokat rendeltek a www.diszkontdepo.com-ról. A napelemes kerti ledfáklyák a kavicsos út mentén úgy festenek este, mintha Tündérországba mutatnák az utat. Mivel napelemes, így nem kell ezer zsinóron átbucskáznunk a lámpák miatt, és nagyon strapabíróak, por és vízálló kialakításuknak köszönhetően. A bútorok és hinta világítását csinos fényfüzérek adják, amelyek a www.diszkontdepo.com oldalán olcsón és jó minőségben érhetőek el. A LED lampionfüzérek színes pontokként világítanak az esti félhomályban. Ezek a kedves kis dekorfüzérek mindössze 4590 Ft-ba kerülnek és 10 db lampion függ egy füzéren.

www.diszkontdepo.com
Led fényekkel is feldobhatod a kerted a www.diszkontdepo.com oldaláról

A kert felújítása egy hétvége alatt is sokat haladt, és a hangulatos kerti padokon a szépséges fényekben mindannyiunknak jól esett egy-egy pohár finom, hideg búzasör. Jó munkához idő kell, de az biztos, hogy a továbbiakban is mindent a www.diszkontdepo.com oldaláról fognak rendelni.