A cégalapítás után nyugodtan ünnepelhetünk egy pohár sörrel

A sör minden egyes magyar házibulinak az alap kelléke. Szerintem az egyik első jele annak, hogy az ember már kilépett a tinédzser korból, mikor már egyáltalán nem lesz extra dolog sört inni. Sőt, még inkább felnőtt hozzáállás, ha az ember nem is kívánja már annyira a sört. Persze mértékkel és odafigyeléssel ez az ital is rengeteg módon érdekessé teheti az életünket, bizonyos alkalmakkor.

A sörök kapcsán szerintem mindenkinek érdemes kipróbálnia kézműves söröket az élete során legalább egyszer. Persze ezek általában elég drágák, viszont az ár vissza fog tartani minket a mértéktelen fogyasztástól. És a kézműves sörfőzőknek mindig nagyon kreatív ötleteik szoktak lenni azzal kapcsolatban, hogy milyen söröket készítsenek. Emiatt pedig az unásig ivott lager helyére végre valami izgalmas kerülhet, amire lehet, hogy másnap is emlékezni fogunk.

A sör nálam egyébként mindig valaminek az ünneplésével kapcsolódik össze. Az előző héten pedig rengeteg okom volt az ünneplésre a cég alapítás miatt. Egy évvel ezelőtt még el sem tudta volna képzelni, hogy egy nap a saját cégem tulajdonosa lehetek. Viszont a Grossoffice csapatának segítségével valóra válhatott ez a gyerekkori álmom. Ehhez pedig nem kellett mást tennem, mint az interneten beírni azt a két szót, hogy cég alapítás.

Alapból nem terveztem semmi nagy dolgot, csak kicsit informálódni szerettem volna a témában. Erre pedig kiváló lehetőséget biztosított a Grossoffice. Mivel az oldaluk úgy van kialakítva, hogy a lehető legkevesebb idő alatt megtalálhassunk mindent, ami érdekel. Rengeteg cikk érhető el egyébként a Grossoffice oldalán, amik mind olyan kérdéseket válaszolnak meg nekünk cég alapítás kapcsán, amiről biztos, hogy már sokat gondolkodtunk korábban.

A cég alapítás nem egy egyszerű folyamat és nagyon oda kell figyelnie az embernek a pénzére is közben. A legfontosabb azonban az, hogy jó helyen válasszunk székhelyet. Biztosan ti is tudjátok, hogy egy székhely elengedhetetlen minden cég számára. Nem mindegy azonban, hogy milyen helyen alapítjuk, illetve, hogy kitől béreljük. Elsőként a bérlés kapcsán feljöhet a kérdés, hogy nem egyszerűbb a saját helyemen megalapítani a székhelyet, mint egy másik cégtől bérelni?

Van igazság ebben a gondolatban is, viszont érdemes belegondolni abba, hogy mik azok a dolgok, amire egy cég alapításánál figyelni akarunk. Biztos vagyok benne, hogy lesz fontosabb dolgunk is, mint a székhelyünk igazgatása. És ebben nyújt segítséget számunkra a Gross Office oldala, ahol meglepően alacsony havidíjért cserébe az összes székhellyel kapcsolatos gondunkat meg fogják oldani.

Tehát két legyet ütünk egy csapásra, mivel náluk megvalósítható a cég alapítás is. Én szeretem egy helyen végezni az ilyen dolgokat, mivel így tudom, hogy mire számítsak. A Grossoffice pedig már sikeresen elnyerte a bizalmamat azzal, hogy ennyire átlátható volt az oldaluk és az, hogy mit ajánlanak nekünk. Ráadásul a székhelyek is nagyszerű részein találhatók Budapestnek, illetve ha különböző adókedvezményeket szeretnénk igénybe venni, akkor lehetőségünk van Újlengyelben is megalapítani a székhelyünket.

Persze ez a sok pozitívum nem lehetett volna teljes megfelelő ügyintézés nélkül. Én nagyon kevés cégnél éreztem azt, hogy ennyire odafigyeltek volna rám és azt, hogy szinte bármikor elérhetők voltak. A Grossoffice segítségével mindent könnyen el tudtam intézni cég alapítás kapcsán és azóta is tartom velük a kapcsolatot. A székellyel is nagyon elégedett vagyok, amit még sok ideig fogok bérelni tőlük.